magazin szépségápolás kozmetikai kezelés kibeszélő szemöldöklaminálás szempillalifting
Az elmúlt években a szépségiparban számos új kozmetikai eljárás látott napvilágot, amelyek segítségével a megjelenésünket még tökéletesebbé varázsolhatjuk – minimális időráfordítással. A két legnépszerűbb ilyen kezelés mostanában a szemöldöklaminálás és a szempillalifting.

Az idő pénz – szokták mondani, de az idő kincs is, amelyet bizony nem szívesen pazarlunk, főleg, ha a reggeli készülődésről van szó. Márpedig a tökéletes szemöldök megformázása, valamint az íves, hosszú pillák megalkotása nem 2 perc... Főleg, ha arra törekszünk, hogy az összhatás természetes és hibátlan legyen, arról nem is beszélve,

milyen jó lenne reggelente úgy ébredni, hogy mind a szemöldökünk, mind a szempillánk rendezett és gyönyörű.

Szerencsére ma már erre is akad megoldás, például a szemöldöklaminálás és a szempillalifting.

Mi az a szemöldöklaminálás?


A szemöldöklaminálás egy olyan kozmetikai eljárás, amelynek alkalmazásakor a szakember a szemöldökszálakat irányba fésüli és fixálja egy speciális anyag segítségével. Ne féljünk, nem egy műanyag bevonatot kap a szemöldökünk, csupán egy rendezettebb, egyenletesebb és dúsabb hatást, amely ráadásul még tartós is, főleg, ha festéssel és formázással kombinálja a kozmetikus.

A szemöldöklaminálás akkor ajánlott, ha határozottabb, mutatósabb szemöldökre vágyunk, de nem szeretnénk se sminktetoválást, sem pedig minden nap hosszú időt eltölteni a szemöldök formázásával. A szemöldöklaminálás nagyjából 6 hétig marad tartós.

Forrás: Shutterstock


Mi az a szempillalifting?


A szempillalifting, akárcsak a szemöldöklaminálás egy tartós eljárás, amelynek célja, hogy minél hosszabbnak és dúsabbnak tűnjenek a saját szempilláink. Itt nincsenek pótpillák, mint a 2, 3 vagy sok D-szempillaépítésnél, a szakember csak és kizárólag a saját pilláinkat „turbózza fel", azaz varázsolja sokkal hosszabbá és íveltebbé egy speciális anyag segítségével.

A szempillalifting akkor ajánlott, ha természetes, nem spirálozott vagy épített hatású, de tényleg látványos, hosszú szempillákat szeretnénk.

Nyáron különösen jól jöhet egy ilyen eljárás, hiszen a strandon vagy egyéb vízparton nem kell azon aggódnunk, hogy elmaszatoljuk a szempillaspirálunkat, ráadásul a szempillalifting akár 6-8 héten át is tartó eredményt nyújt.


Miért jó a szemöldöklaminálás és a szempillalifting?


A szemöldöklaminálás és a szempillalifting két olyan tartós kozmetikai kezelés, amelyek segítségével kifejezőbbé és jellegzetesebbé válhat a megjelenésünk, hiszen mind a szemöldök, mind a szempilla erőteljesen befolyásolja az arcunk karakterét. Ráadásul mindkét eljárás teljesen fájdalommentes, egyszerű, az eredmény pedig azonnal látható. A kezelések nagyjából 45-60 percet vesznek igénybe, az eredmény pedig akár 6-8 hétig is tart, így radikálisan csökkenthetjük általuk a sminkelésre szánt időt, nyáron vagy sportoláskor pedig még az elmaszatolódás veszélye sem fenyeget.

Te ismerted ezt a két eljárást?

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.