energia shemagazin lakás lakberendezés otthon
Úgy érzed, valami láthatatlan erő megköti az energiáidat, és nem tudsz továbblépni az életedben? Szeretnél változni, változtatni, de képtelennek érzed magad rá? Nos, lehetséges, hogy csupán pár dolgot kellene másként csinálnod az otthonodban.

A gyakori fáradság, a kedvtelenség, a tétlenség, a megakadás fakadhat abból, hogy nem megfelelően rendezted be a lakásodat, szobádat. Mivel ide vonulunk vissza feltöltődni, ez a menedékünk, fontos, hogy utat engedjünk a pozitív erőknek, engedjük áramlani az energiákat, valamint megvédjük magunkat. Készülj, mert a következőkben lehet, hogy számodra radikális változtatásokat fogok javasolni, de kérlek, maradj nyitott.

A tükrökkel csak óvatosan

Mi nők imádjuk a tükröket, de nem szabad belőlük túl sokat elhelyezni a lakásban. A tükrök átjárók is lehetnek egyes vélekedések szerint, valamint elnyelhetik a pozitív energiákat. A sok kisebb tükröt helyettesítsd egy nagyobbal, helyiségenként maximum egy legyen belőlük.

Növények igen, halott állatok nem

Az élő növények nem csupán otthonod levegőjét tisztítják, de életenergiájukkal rád is pozitív hatással lesznek. Legyen belőlük minél több a lakásban. Ezzel szemben a kagylók, állati csontvázak, kitömött állatok, állati bőrök, szőrmék negatív energiát sugároznak magukból.

Forrás: Shutterstock

Helyezz el ásványokat

Az ásványok közül válaszd ki azt, amire a leginkább szükséged van az aktuális élethelyzetednek megfelelően, de ami mindig legyen otthon, az az ónix. Ez segít megteremteni az egyensúlyt, egyfajta gyökérként képes közvetíteni a földben rejlő energiákat, melyek biztonságot nyújtanak.

Gyújts gyertyát

Nem csak a romantikus estéhez érdemes gyertyát gyújtani. A láng, a tűz egy ősi jelkép, aminek a látványa megnyugtat, otthonos és biztonságos érzést nyújt. Amikor feszült vagy, segít ellazulni, ha a szobában ég egy kisebb gyertya.

Tarts rendet

Rendezett környezetben magad is rendezettebben érzed magad. Ne csak a nappaliban legyenek elpakolva a használati tárgyak, mivel a káosz akkor is hat rád, ha épp nem látod.
Most lehet, hogy az egészet butaságnak tartod, de próbáld ki őket, egy hét után érezni fogod a változást!

Hiszel abban, hogy a tárgyak hatással lehetnek a hangulatodra, lelki állapotodra?

SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.