szerelem Baranyai Kata ősz odafigyelés párkapcsolat szingli randizás kötelesség
A perzselően meleg nyári napokat követően kifejezetten megváltás lesz a kellemes őszi időjárás. Pláne randi fronton. Hiszen nincs kiábrándítóbb annál, mint amikor nem tudod eldönteni, hogy a nagy izgalomban bepisiltél, vagy csak az izzadság folyik a combodon.

Hálás dolog, hogy ezt a problémát egy csapásra kiiktatja az ősz. Viszont, hogy kerek legyen a világ, felvet egy másikat: elveszi a szabadtéri találkák lehetőségét. Már csak azért is, mert az esőben bőrig ázás valójában csak a filmekben romantikus. A való életben leginkább kellemetlen.

A lényeg, hogy van pár tuti megoldás, hogy a találkozás élvezet legyen a borongós évszakban is. Ugye, azt mondani sem kell, hogy a randizás nem a szinglik privilégiuma? Randizni a párkapcsolatban élőknek is kötelező! Csak könyörgöm, a haza vezető úton ne álljatok meg letudni bevásárlást, mondván, hogy most esik útba a bolt...

1. Élményfőzés

Nem kell hatfogásos vacsorára gondolni. Bőven elég valami egyszerű étel, amit könnyen el tudtok készíteni közösen. Nem az a lényeg, hogy a főzőtudományoddal lenyűgözd a másikat, hanem, hogy közösen éljétek át az alkotás fázisait. Nem mellesleg nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy az etetés a gondoskodás egyik legkifejezőbb formája.

Persze, akkor nem működik a dolog, ha az a cél, hogy rögvest ágyba vidd a célszemélyt. Ha nagyon aggódnál, hogy félreérti a felajánlást, akkor menjetek olyan étterembe, ahol csupán az alapanyagokat szolgálják fel, és a többi a ti dolgotok!

Forrás: Shutterstock

2. Cukiságok tárháza!

Állatsimogatásra fel! Ha nagyon ragaszkodtok a klasszikushoz, akkor legyen állatkert, de ki ne hagyjátok a leglényegesebbet! Menjetek be, és simogassatok, etessetek állatokat! Nem kell szégyenlősködni. A nevetés meg borítékolható, hiszen az állatok hamar ráéreznek, hogy hol és mikor van szükség egy kis feszültségoldásra.

3. Vetkőzzetek a párában...

Tudom, hogy sokakat a sikítófrász fog most kerülgetni, de miért is? Nem szolgál téged napi 24 órában a tested évtizedek óta? Akkor miért is kellene elrejtened? Ugye, hogy igazam van? Bátran vessétek bele magatokat egy melengető kora esti vagy éjszakai fürdőzésbe!

Jó, ha nagyon viszolyognál a gondolattól, akkor menjetek szaunázni! A pára és a meleg ott is adott, ami köztudottan oldja a stresszt. Plusz a fürdőruha felett még jól megfér a szaunalepedő is. (Nyugi, nem az osztrák szaunázásra gondoltam.)

Forrás: Shutterstock

4. Filmezzetek statisztákkal!

Azt nem merem mondani, hogy egy kellemes pohár bor mellett vackoljátok be magatokat a kanapéra egy jó filmre, mert ugye, ez nem első randis program. Meg magunk között szólva, vélhetően minden lesz belőle, csak filmnézés nem. Szóval, menjetek moziba! Lehetőleg ne egy eldugott művészbe, hanem valami belevaló sokfilmes plázásba.

Egyrészt azért, mert ott biztos játszanak olyan filmet, ami mindkettőtök fogára való, másrészt feltehetően nem csak ketten ültök majd a teremben. Károgóknak üzenem, hogy én is tudom, a moziban nem lehet beszélgetni! Viszont előtte és utána kiválóan!

5. Maradjatok mozgásban!

Nem kell beszűkülni és csak egy helyre tervezni a találkát. Nyugodtan lehet improvizálni. Ne csak teázzatok vagy vacsizzatok, hanem vegyétek nyakatokba a várost, és szerezzetek élményeket! Sokkal emlékezetesebb egy olyan este, ami tele volt spontán ötletekkel, mint ami előre megírt forgatókönyv szerint zajlik.

SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!Forrás: Mudra László

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.