kreatív Horváth Antónia esküvő kiállítás ötletek tippek
Egy esküvő megtervezésében mindig azok a legkellemetlenebb pillanatok, amikor a menyasszony rádöbben, hogy szorít a büdzsé, és valamiről le kell mondani. De szerencsére utólag ki is szokott derülni, hogy nem ezeken az apró részleteken múlik, hogy igazán jól sikerül-e egy lagzi.

Mert tény és való, hogy vannak dolgok, amikre pazarlás lenne pár perc miatt több százezret kidobni az ablakon. De bizton állíthatom, hogy vannak kivételek: kreatív apróságok, amik rengeteget tudnak dobni a hangulaton.

Most azokat az ötletes és vidám dolgokat gyűjtöttem össze, amik nemcsak nektek, hanem a meghívottaitoknak is vidám perceket és maradandó emlékeket okoznak, így kár lenne őket kihagyni. Szerencsére volt honnan merítenem, a CEWES Őszi Esküvő Kiállításon ugyanis találtam néhány kreatív ötletet, amelyet minden korosztály imádni fog!

1. Valami élmény: fotósarok

Garantáltan a legvidámabb helyszín lesz az esküvőtökön! Sokféle alternatívából lehet választani: nagyon kedveltek például a különböző kellékekkel felszerelt fotókabinok, ahol akár lassított videókat is készíthettek. Engem viszont a Memories2go mesebeli háttere ejtett rabul, ahol megkomponáltan saját tündérmesétek főszereplőivé léphettek elő. Nem utolsó szempont, hogy így egy csapással letudjátok a köszönő ajándékot is, mivel az elkészült képeket mindenki hazaviheti emlékbe.

Forrás: Horváth Antónia saját képe

2. Valami édes: vattacukor

Az ifjú pár legnagyobb lagzi rémálma az ellaposodó hangulat. És ennek bekövetkezésére az úgynevezett "holtidőkben" van a legnagyobb esély. Ilyen a szertartás és a vacsora kezdete közti idő - amíg a pár pl. fotózkodik, vagy az utolsó utáni gratulációkat fogadja. Szóval érdemes addig valamivel lekötni a várakozó násznépet: apró sütivel, fagylalttal vagy... vattacukorral! A hatalmas, színes felhők megédesítik a boldog pillanatokat, és a fotókon is jól fognak mutatni. Azért sem kell aggódni, hogy a ragadós cukor a kezeteken marad - hiszen a Vattackr profi fiúi erre is gondoltak.

Forrás: Horváth Antónia saját képe

3. Valami személyes: vintage dekor

Nyilván nincs elegánsabb, mint a csodaszép virágkompozíciók garmadája az asztalokon, de sokat spórolhattok azzal, ha más, a természetben előforduló elemet is kértek a dekoratőröktől. Kedvenc tárgyaitokat szintén odatehetitek a főasztalra, például a megismerkedésetek óta őrzött plüss mackót, illetve gyerekkori fotókat is elhelyezhettek a teremben. Ditta világa a cukin feldíszített asztalon egy téli esküvő finom pasztelleit keverte ágakból összeállított koszorúkkal és csillogó ezüstre fújt levelekkel.

Forrás: Horváth Antónia saját képe

+1. Valami vidám: játékok

Világéletemben köztudottan vőfélyellenes voltam. Sosem értettem, miért jó az, ha valaki egyszer csak "indokolatlanul" elkezd kiabálni - népszokás címén - mindenféle se füle, se farka versikéket, és elhint olyan vicceket, amiken csak kényszeredetten lehet nevetni. Mindaddig elég szilárdan tartottam magamat ehhez az állásponthoz, mígnem egyszer egy olyan esküvőre keveredtem, ahol sikerült végre egy intelligens és jó humorú ceremóniamestert kifognunk. Szuper játékokat hozott, amikben különböző filmekből összevágott jelenetekre kellett táncolni. Azon kívül, hogy mindenki dőlt a nevetéstől, a közös program még jobban összekovácsolta a csapatot. Szóval azt ajánlom, hogy ha nem is lesz ceremóniamesteretek, akkor se hagyjátok ki a táncos játékokat!

Smucig menyasszonyok kiáltványahttp://www.she.hu/tippek-trukkok-tanacsok/20171018-eskuvo-sporolas-smucig-menyaszony-petras-lilla.htmlAmiről egy esküvőnek szólnia kéne...http://www.she.hu/herself/20160901-eskuvo-erdo-hazassag-temetes-oszinteseg.html

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.