divat fehérnemű kibeszélő bugyi magazin alsónemű
A 80-as években megjelenő tanga sokáig szinte egyeduralkodó volt a fehérneműs fiókokban - legalábbis azoknál a nőknél, akik csábítani készültek. Az új trend szerint viszont akár ki is dobhatod őket...

Na jó, most túloztam. De az igaz, hogy ha haladni szeretnél a korral, nem árt beszerezned néhány óriás bugyit. Manapság ugyanis az számít menőnek, ha az alsónemű teljesen betakarja a popsit. Ha pedig még a dereka is magasított, tutira trendi szerkóban indulhatsz hódítani.

1. A klasszikus csipke

A romantika kedvelői idén sem maradnak hoppon, hiszen a csipke még mindig népszerű, így az óriás bugyik tervezői is szívesen dolgoznak vele. Leginkább bordóban és feketében mutat jól. De persze szende szűzlányként is tarolhatsz, ha klasszikus, fehér csipke alsóneműbe bújsz, és fehér harisnyatartót húzol mellé. A hatás tutira nem marad el!

Forrás: Shutterstock

2. Virágmintás hímzés

A ruhák után végre az alsóneműn is találkozhatunk hímzett virágmintákkal, amik egyszerre kölcsönöznek izgalmat és romantikát viselőjüknek. A nagy, derék fölé érő bugyikon még jobban érvényesülnek a szépséges öltések. Ha kombinálni szeretnéd a nőies lágyságot és a vad erotikát, olyan szettet vegyél, ahol a hímzést teljesen áttetsző anyagra készítették!

3. Áttetsző darabok

Minden férfit megvadít, ha rafináltan sejtelmes, áttetsző bugyit és melltartót viselsz. Válassz olyat, amin merész az anyagok sokfélesége, és az áttetsző részeket helyenként klasszikus csipke, máshol pedig modern pántok váltják fel!

Forrás: Shutterstock

4. Különleges kiegészítők

Ne csodálkozz, ha mostantól egy divatos bugyin cipzárral találkozol! Már nemcsak a fehérneműk formabontóak, hanem az is, ahogyan a barátod kicsomagolhat belőlük. A tervezők természetesen figyeltek rá, hogy izgalmas újításaik ne menjenek a kényelem rovására, ezért az extravagáns kiegészítők főként hátul, a csípő fölötti részen helyezkednek el.

5. Keresztpántos fehérnemű csodák

A keresztpántos darabokkal lehetetlenség mellélőni. Izgalmas mintákba futnak össze a testen, épp ezért akkor mutatnak a legjobban, ha derék fölött végződnek. Engedd el a fantáziád, és képzeld azt, hogy vad amazonként igázod le a kedvesedet (aki aztán persze megszelídít a csókjaival)!

Óriás bugyira fel!

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.