online vásárlás kibeszélő Wish magazin shopping
Az online vásárlás új korszakát éli, mióta a vírus helyzet miatt vagy nem igazán vágyunk a maszkos, embereket kerülgetős vásárlásra, vagy zárva van a boltok többsége. Bevallom, engem beszippantott a kanapéról történő shopping, nézelődés.

Alapvetően sosem szerettem vásárolgatni, lődörögni boltról boltra, egy ember van, akivel ezt rettentően élvezem, ő pedig a nővérem. Nos, rájöttünk, hogy ezt úgy is meg tudjuk tenni, ha ki sem mozdulunk a lakásunkból. Ő ül otthon a saját fotelében, én itthon a kanapémon, és pörögnek a képernyőfotók, linkek, kattognak az üzenetváltások:

„Ez a szín szerinted?"
„Tudom, hogy nem hordok szoknyát, de ez jól állna?"
„Ez mennyire cuki már? Azonnal kell egy ilyen lámpa!"

A helyzet annyiban jó, hogy gyakran csak megnézegetjük a dolgokat, bepakoljuk a kosárba, aztán kilépünk. Ez tökéletesen azt az érzetet nyújtja, mintha vásároltunk volna, de nem költöttünk semmit se. Szuper módszer, csak ajánlani tudom mindenkinek. A problémát nem is ez jelenti az életemben.

Mivel sok online shopping teret látogatok, felugrott hirdetésben a Wish. Nem, ez nem egy Wish reklám, vélhetően, ha az Ebay vagy az Amazon jön velem szemben, akkor most ők lennének a főszerepben – vagy, hát ki tudja. Tehát voltam olyan gyenge, hogy rákattintottam, és letöltöttem az alkalmazást a telefonomra. Azóta igen gyakran nyomok rá és kezdem el a végtelen termék-pörgetést. Esténként még lefekvés előtt is ezt tolom, de szerencsére pénzt még nem költöttem. Ennek pedig jó oka van.

A Wish az őrült dolgok gyűjtőhelye, erre jöttem rá az elmúlt pár hétben. Mostanában már nem is olyan dolgokra megyek rá, amiknek lenne létjogosultsága az életemben, pont ellenkezőleg.

Ki vesz ilyesmit?

Ültem a kanapén, és elképzeltem, hogy mutatna a velem szemben lévő komódon egy kamu-aranyozott Frigyláda, benne természetesen a Tízparancsolatot rejtő kőlapokkal. Indiana Jones jelenjen meg a nappalimban, ha elhiszem, hogy ezt komolyan egyetlen ember is szívesen kiteszi a lakásában.

Forrás: Wish

Esetleg megölelhetném az élő macskát ábrázoló cicapárnámat, aminek hátulja nincs, csak eleje, és rém félelmetes. Talán azoknak lehet jó, akik allergiásak a macskaszőrre, de nagyon szeretnének egy cicát.

Forrás: Wish

Az állatvonalon haladva, lehet rendelni 18 mm-es gumikacsákat is. Komolyan nagyon édesen néznek ki, és próbáltam okot találni arra, hogy rendeljek belőlük, de semmiféle felhasználási terület sem jutott az eszembe. Talán, ha találnék egy mini beltéri tavat, abba vennék.

Forrás: Wish

A fürdőszobába viszont épp jól jöhet egy szemöldök fésű-olló kombó, vagy mégsem? Ki vágja a szemöldökét a nagypapámon kívül? Én maradtam le valamilyen trendről, amihez elengedhetetlen a szemöldök ollócska?

Forrás: Wish

Vajon a világítós hajguminak a leendő 2 éves lányomon kívül ki az, aki valóban örülne? Talán jól jöhet, ha szemöldökfésülés és vágás közben hirtelen elmegy az áram.

Forrás: Wish

A hajbavalóknál járva fontosnak érzem, hogy felhívjam a figyelmed a macskás hajpántra. Nem, nem a mintája macskás, konkrétan felvéve olyan, mintha egy mini cica ugrott volna a fejedre, és a hajszálaidban csapdába esve arra kárhoztatott volna, hogy egész nap a fejeden feküdjön.

Forrás: Wish

A végére tartogattam a legdurvábbat. Ez kérlek egy ép fogra felhelyezhető héj, amitől pikk-pakk arany fogad lehet. Az, hogy ez mennyire kíméli a fogzománcot még mellékes, de, hogy valaki miért akar ilyesmit használni, az számomra rejtély. Kapaszkodj, mert az ilyen jellegű fogas dolgokból van vámpírfog is, akár aranyból, de kivehető, éjszakai fogszabályzót is találtam, egy méretben.

Forrás: Wish

Most őszintén, téged is beszippantott ugye?

Nyitókép: shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.