tippek pénz smink Zugor Enikő sminkcuccok spórolás tanácsok
Biztosan neked is van olyan sminkterméked a fiókodban, amit imádsz. Egy vadító rúzs, egy extrán csillogó highlighter, egy tökéletes alapozó. De a minőséget sajnos meg kell fizetni.

Ha viszont szeretnéd kímélni a pénztárcádat, akkor látogass el a legközelebbi drogériába, mert igazi kincseket is találhatsz kedvező áron. Mutatjuk a kedvenceinket!

Építkezz biztos alapokra!

A tartós smink alfája és ómegája a megbízható alapozó. A rossz minőségű verziókat onnan ismerheted fel, hogy csíkos végeredményt kapsz - nem fednek egyenletesen, illetve rövid időn belül beleülnek az apró ráncokba.

A The Ordinary Coverage Foundationnel nem lesznek ilyen problémáid. Könnyen felvihető, ugyanakkor egyenletes fedést biztosít, így kezdőknek is ideális választás lehet. A végeredmény nem lesz maszkszerű, ennek köszönhetően hétköznapi sminkekhez is passzol. Könnyű, nem olajos textúrája pedig biztosítja, hogy a bőröd szabadon lélegezzen.

Rúzs+szájceruza, a páratlan páros

Lehet tiéd a világ legtökéletesebb rúzsa, egy bombabiztos szájceruza használata nélkül nagy valószínűséggel meggyűlik majd vele a bajod. Elkenődhet, megragadhat az apró, száj körüli ráncokban, ez pedig minden, csak nem szexi.

Forrás: Shutterstock

Rúzsozás előtt használd a NYX Professional Makeup Lingerie Push-Up Matt rúzsceruzáját! A könnyű felvitel után egész napos tartós hatást ad, búcsút inthetsz az elmaszatolódásnak, vagy az evés-ivás utáni rúzstörölgetésnek. Bár matt hatású, nem szárítja az ajkakat. Mi nagyon imádjuk.

A dögös szempilla már fél siker!

Fogadjunk, hogy még a legnagyobb rohanásban sem feledkezel meg a szempillaspirálról! Nem csoda, hiszen tényleg pillanatok alatt feldobja a megjelenésedet, még akkor is, ha más szemsminket nem is használsz.

Ha igazán drámai pillákra vágysz, akkor próbáld ki a Maybelline Lash Sensational szempillaspirált! Speciális, íves keféjének köszönhetően pilláid legyezőszerűen fognak szétterülni, ez pedig igazán vadítóvá teszi a szemeidet. Ha nem szeretsz sokat piszmogni a sminkkel, akkor jó hír, hogy már egy rétegben is szuperül fed, használata pedig gyors és egyszerű.

Stop a bőrhibáknak!

Egy kis karika a szem alatt, egy apró pattanás a homlokon. Nem nagy dolgok, de jól oda tudnak vágni az önbecsülésnek. Korrektorral könnyedén elfedhetőek azok a dolgok, amit nem szeretnénk megmutatni a világnak.

Forrás: Shutterstock

A Maybelline Instant Age Rewind Eraser Dark Circles Treatment Concealer egy szempillantás alatt eltünteti a sötét karikákat és a bőrpuffadást. Applikátora még a legnagyobb sminkmárkákkal is felveszi a versenyt, a hibátlan fedés pedig gondoskodik az egésznapos magabiztosságról.

Alapkellékek a táskádba

Valljuk be, a csinos kis bulizós táskák nem épp arról híresek, hogy sok mindent lehet belepakolni. De nem is ez a dolguk. Viszont bosszantó lehet, ha a legfontosabb dolgaid mellé már nem tudod betuszkolni a kedvenc rúzsodat. Hallelluja, hogy feltalálták az utazó kiszerelést!

A MAC Mini Traditional Lipstick bármikor veled lehet. A különböző finishekkel bátran kísérletezgethetsz, a dögös árnyalatok közül pedig biztosan megtalálod azt, amelyik a legjobban passzol a bőrödhöz. Szuperül pigmentáltak, különösen tartósak, és krémes állaguk miatt könnyen kenhetőek - hát vágyhatunk ennél többre?

Természetesen figyelembe kell venni, hogy egy high-end termék minőségben mindig verni fogja a drogériás változatokat. De ha szeretnél egy kicsit spórolni, akkor jó tudni, hogy vannak pénztárcabarát opciók is.

Élsz-halsz a SHE.HU cikkeiért?
Iratkozz fel a Cikkajánló szolgáltatásunkra, és mi elküldjük neked emailben a hét legjobb írásait, nehogy lemaradj róluk. :)
Forrás: Shutterstock

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.