Nyár outfit ruha öltözködés Laczkó Ágnes tippek stílus
Végre süt a nap, végre kimehetünk, végre ledobhatjuk a melegítőnacikat, végreee van miért kiöltözni. Dzsungelmintás, áttetsző, pöttyös, neon - de vajon mit is kell idén felvenni?

Nem egyszerű ez a nagy szabadságérzés, főleg úgy, hogy hónapok óta maximum a hajgumink színét párosíthattuk az aktuális kinyúlt pólónkhoz. Ha szeretnél tündöklően kirobbanni a lakásból, mutatom, mit vegyél fel hozzá!

Magas derekú nadrágok előnyben!

Visszatért a 70'-es évek nagy kedvence, amely nemcsak a forrónadrágokban, de a trapéz végű hosszú változatokban is hódít. Szépen kihangsúlyozzák a derékrészt, amit időnként cuki masnikkal is díszítenek. Természetes vagy harsány színek, mindenhogy tökéletes!

Forrás: Reserved/Mohito

Fekete és fehér pöttyök mindenhol...

Ezek a minták most nadrágon, felsőn, ruhán egyaránt megtalálhatóak. Mindegy, hogy feketén fehér vagy fehéren fekete, akkor is vigyázni kell a nagyobb pöttyökkel, mert összenyomhatják az összképet. Ha nem tudod magadon elképzelni nagy mennyiségben, próbálkozz meg kendőkkel!

Forrás: Mohito/Bershka/Orsay

Hangsúlyos puffok

Egyszerű és nagyszerű. Nagyon vidám fazon, amely könnyed nyári ruhákon és blúzokon mutat a legjobban. Ha igazán szexi szeretnél lenni benne, akár áttetsző darabokat is választhatsz, de a pasztell színekkel sem fogsz mellélőni.

Forrás: H&M/ZIA/Mango

Utazz a dzsungelbe!

Idén a virágmintákat kiszorították a dzsungel levelei. Annyi változat van ezekből a típusokból, hogy tuti te is megtalálod a hozzád legjobban illőt. Nadrág, szoknya, felső vagy libbenő nyári ruha, mindenen jól mutat.

Forrás: Mohito/Bershka/H&M

Merészeknek metál csillogás

Nemcsak a meghökkentő neon színek vannak most porondon, de a csillogó anyagok is. Ezzel azonban csínján kell bánni, inkább csak egy-egy darabot hordj magadon belőle! Egy megcsillanó nyári anyag már önmagában vonzani fogja a tekintetet.

Forrás: Reserved/F&F/Bershka

Körkörös őrület

A millióféle táska közül most a kerek változat hódította meg a kifutókat. Készülhetnek műbőrből, szalmából, vagy akár teljesen áttetsző műanyagból is. Igaz, nagyon sok minden nem fér el bennük, de cserébe annyira jól néznek ki!

Forrás: Mohito/H&M/Reserved

Az idei szezon vagány megoldásokat kínál. Most már csak a számodra legmegfelelőbb változatokat kell megtalálnod, és indulhat is a nyár! Stílusra fel!

Élsz-halsz a SHE.HU cikkeiért?
Iratkozz fel a Cikkajánló szolgáltatásunkra, és mi elküldjük neked emailben a hét legjobb írásait, nehogy lemaradj róluk. ;)
Forrás: Shutterstock

Nyitókép: Zia/AFPforum/Bershka

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.