divat outfit karácsony trend szett karácsonyi parti
A hideg téli napokkal nemcsak a vacogás jön el, hanem a menő karácsonyi bulik ideje is. Lehet szó céges karácsonyi partyról vagy baráti összejövetelről, a lényeg, hogy legyen egy alkalomnak megfelelő outfit a szekrényünkben.

Nem könnyű a választás, hiszen elképzelhető, hogy a munkatársaink előtt inkább egy visszafogottabb költeményt viselnénk, míg egy baráti összejövetelen merészebbek lennénk. A márkák mindig előrukkolnak egy-egy party szekcióval is, melynek köszönhetően csillogóbbnál csillogóbb darabok közül válogathatunk. Sőt, a karácsonyi buli dresszt akár szilveszterkor is újrahasznosíthatjuk.

Öltözz karácsonyi ajándéknak!

A piros és a zöld klasszikus karácsonyi színek, így biztosan nem lövünk mellé, ha ezekre a színekre esik a választásunk. Ha lazábbra akarjuk venni a figurát, válasszunk egy megkötős ingruhát - de akár egy klasszikus Chanel kosztümöt idéző darab mellett is dönthetünk, ami alá húzzunk egy garbót!

Forrás: Shutterstock

A végzet asszonya

Válasszunk egy maxi fekete darabot, és igazi femme fatala asszonyok leszünk a buliban! Ha egy extra tüll résszel vagy tollas alsórésszel ellátott ruha mellett tesszük le a voksunkat, biztos, hogy minden szempár ránk fog szegeződni. Az ilyen jellegű kelméket magas, vékony hölgyeknek ajánlom.

Forrás: Shutterstock

Egy kis extra...

Ha unjuk a feketét, a klasszikus színeket, formákat, jelenjünk meg valamilyen különleges ruhácskában! Választhatunk olyan virág mintás darabokat, amelyeknek nemcsak az anyaga, hanem a szabása is egyedi. A kihívó bőrszerkókat magabiztos csajoknak ajánlom - rengeteg olyan fazont találni, mely nem kelt közönséges hatást.

Forrás: reserved.hu

A letisztult nude

Abban az esetben, ha nem szeretjük a színes, flancos cuccokat, a nude lesz a nyerő számunkra. Az egész szettet különleges kiegészítőkkel vegy combcsizmával tudjuk feldobni. A tapadós bodycon dressz mellé vegyünk fel hangsúlyos ékszereket, míg a selymesen csillogó hosszú ruha önmagában is egy ékszer.

Forrás: Shutterstock

A csillogó diszkógömb - ha mégis ez a kedvenced

Ez a legegyértelműbb stílus, hiszen mi is csilloghatunk úgy, mint egy csillagszórókkal teli karácsonyfa. Az üzletekben biztos, hogy találunk olyan ruhát, amelyik tele van flitterekkel, kövekkel, csillámlapokkal. Viszont az ilyen darabokat csak azoknak ajánlatos felvenni, akiken tényleg egy deka felesleg sincs - hiszen ebben aztán minden porcikánkra fény derül.

Forrás: hm.hu

Valasinyovszki Lilla

SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!Forrás: Mudra László

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.