divat outfit öltözködés Valasinyovszki Lilla csinos tippek tél fashion
A divatot inkább a trendek diktálják, semmint a kényelem: nem lényeges, hogy télen kilóg a bokád a csizmából, vagy szétfagysz a cuki kis szövetkabátodban. Bár én sosem voltam ennek híve, inkább leszek eszkimó, minthogy fázzak.

Nagyon fázós típus vagyok, ezért elég nehéz télen is csinosan öltözködnöm. Mert még hétköznap azt mondom, oké, ha az ember sídzsekiben megy be az irodába. De mi van, ha egy eseményre, színházba vagy koncertre vagyunk hivatalosak? Hogyan legyünk télen is csinosak?

Legyél réteges, akár a hagyma - csak illatosabb...

Ez nálam alap, ha beköszönt a hűvösebb idő. Mindig egy spagettipántos toppal kezdem, aztán az időjárástól függően erre jön a többi réteg. Vékony, hosszú ujjú felső, aztán pulóver vagy mellény. Ugyanezt véghez vihetjük egy csinos ruhával is, ami alapból vastag anyagból készült. A leggings alá vehetünk harisnyát vagy térdzoknit, amit ha bokacsizmával veszünk fel, még stílusos is.

Forrás: Shutterstock

Gatya helyett jöjjenek a vastag, téli szoknyák!

Való igaz, hogy hamarosan repkedni kezdenek a mínuszok, de ez nem azt jelenti, hogy áprilisig csak nadrágban szabad járni. Az üzletekben már szinte bármit megvehetünk, így vannak kifejezetten gyapjúból vagy vastag szövetből készült szoknyák is. Jöhet hozzá egy 100 denes harisnya meg egy combcsizma, és már készen is van a party outfit!

Forrás: Shutterstock

Kényes kérdés: a statement kabát!

Bizony, egy téli kabát nagy beruházás. Ha olyat akarunk, ami meleg, és még ki is néz valahogy, jócskán a pénztárcánkba kell nyúlni. Ezért én vásároltam egy olyat, amely majdnem minden elvárásnak megfelel - egy second hand üzletben pedig egy másikat, ami inkább különleges és színházba vagy koncertre is el lehet benne menni. Ez azért jó, mert nem kell még egy hatalmas összeget szánnunk egy másik téli kabátra.

Forrás: Shutterstock

+1 Jolly joker: garbó minden mennyiségben!

A garbó egy univerzális darab, hiszen hordhatod önmagában, vagy egy felső/ruha alá is. A legjobb, ha lapul egy fekete és néhány színes is a gardróbban. Habár én annyira nem szeretem, mert szúrja a nyakamat, olyan érzésem van benne, mintha nem kapnék levegőt. De természetesen, ha az alkalom megkívánja, megbirkózom ezekkel az érzésekkel, és egy ruha alá felveszem. Illetve létezik vékony és meleg pulcsi formában is, ami szintén jolly joker tulajdonság.

Forrás: Shutterstock

Valasinyovszki Lilla

Te mennyire törődsz télen a divattal?

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.