divat smink tavasz Nyár rúzs kifutó sminktippek Deák Veronika
Elhoztuk az idei nyár legbombább sminktippjeit: néhány mozdulat, és olyan ajkakat varázsolhatsz magadnak, amilyet eddig csak a kifutókon láthattál. ;)

1. Áttetsző, dewy, azaz harmatos vagy nedves ajkak - Victoria Beckham bemutatójáról

A modellek csupán egy színezett ajakápolót viseltek, aminek nedves a finise. Szuper tuning, ami nem mellesleg tele van antioxidánsokkal és bőrpuhító összetevőkkel. Jó szívvel ajánlom a természetesség híveinek, illetve a rohanós reggeleken is tökéletes választás!

Forrás: Shutterstock

pro tipp: Az ajakápolás is az arcápolás fontos része, sose hagyd ki! Ha szereted a merészebb rúzsokat, azok alá kötelező előkészületi pont az ajkak leradírozása mellett!

2. Fóliaszerű ajkak glitterrel - Jeremy Scotték kifutóján

Nyakunkon a fesztiválszezon, idén nagyon menő egy szemhangsúlyos smink helyett az ajkakat előtérbe helyezni. A szád előkészítése után finoman kontúrozd az ajkaid, és egy folyékony csillámos szemfesték kerüljön rájuk! Az összhatás így rózsaszín, csillámos, feltűnő, csodálatos.

Forrás: Shutterstock

pro tipp: Érdemes a por állagú csillámok, glitterek helyett tényleg eyeshadow-t választani, mivel a porok könnyen kiköthetnek a szádban is. A szemhéjfestékek viszont szuperül megtapadnak, és viseletük is kényelmes!

3. Csak fény - Paco Rabanne, Prabal Gurung bemutatóin

A kilencvenes évek méltatlanul mellőzött nagy trendje úgy fest, végérvényesen visszatért, legalábbis a nyári backstage-ekben ezt látjuk. Igen, az ajakfények reneszánszukat élik, főleg ha nem is teszel alá rúzst, csak önmagában viseled az áttetsző, rózsás ajakfényeket.

Forrás: Shutterstock

pro tipp: Párosítsd akár erősebb fekete vagy puhább, barna satírral a szemed körül! És ha a végén highlightokkal is feldobod az arcod, tökéletes lesz a végeredmény.

4. Matt lila száj - Maryam Nassir Zadeh, Marta Jabukowski és Richard Quinn kifutójáról

Bár a fények kétségtelenül visszatértek, de azért - mint mindig - vannak kivételek. Ha szereted a lila rúzsokat, akkor a matt pasztell színeket bátran hordhatod a 2019 tavasz/nyári szezonban. A színskálán a sápadtabb liláktól a tompított fuksziákig sok mindent láthattunk.

Forrás: Shuttertsock

pro tipp: Ezt a feltűnő viseletet a legjobb, ha gyönyörű bőrképpel, lágy pírral és természetes szemmel párosítod. Akár szempillaspirál nélkül is!

5. Az erőteljes vörös, piros ajkak - Rodarte, Dolce&Gabbana és Ryan Lo divatbemutatójáról

Igaz, láttuk a fényes ajkak visszatérését, de a vörösek még nem tűnnek el teljesen. Viselheted egyedüli hangsúlyként, de volt példa arra is a kifutón, ahol kanárisárga szemfestéssel párosították. A hétköznapokban tökéletes egy szépen kontúrozott arccal, barna szemfestékkel. A feltűnőbb smink kedvelői hordhatják tusvonallal, sötétebb szemekkel és ajakfénnyel turbózva is.

Forrás: Shutterstock

pro tipp: Itt az a leginkább kulcsfontosságú, hogy mindig tegyetek fel rúzsalapot, ha ilyen élénk színeket használtok. Főleg, ha a rúzs még matt is... :) Elengedhetetlen!

Deák Veronika

SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!Forrás: Mudra László

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.