divat bikini unikornis trend ciki hónaljszőr ragasztószalag
"A divat mindenkié" - tartja a mondás, és vannak, akik ezt teljesen magukénak is érzik. A tavalyi évben is sikerült néhány hajmeresztő trenddel előrukkolni: bikini ragasztószalagból, unikornisos hónalj? Hát, köszi, de inkább nem!

Szexi vs. közönséges?

Vegyük például az egyik legmeghökkentőbb trendet 2018-ból: a ragasztószalag-bikinit. Már az elmúlt években is felütötte a fejét ez a furcsaság, de tavaly élte igazán a fénykorát. Amerika több nagyvárosában is bemutatták a "Black Tape" projektet, amely a ragasztószalagból készült fürdőrucik legjavát ismertette meg a nagyérdeművel.

Való igaz: egy ilyen darab dekoratív és extrém külsőt kölcsönöz, de amellett, hogy borzasztóan macerás a felhelyezése, számos más hátránya is van. Csíkosan barnulsz le, könnyen leázik a vízben, arról pedig inkább ne is beszéljünk, hogy milyen érzés lehet az intim testrészeken viselni egy ilyet...

Forrás: thekingoftape/ Instagram

A go-go táncosok álma

Nagy felháborodást keltett az a fűzős nadrág, amelyben még a legvékonyabb gazella testű lányok is kötözött sonkának néznek ki. Hiába reklámozták gyönyörű modellekkel, sehogy sem nyerte el a közönség tetszését. Lehet, hogy a hálószobában felpörgetné a hangulatot, mert hozza a szexi domina vonalat, de mire leszenveded magadról, addigra szegény párod talán el is alszik.

Télen hóemberré fagysz benne, nyáron pedig zebracsíkosra sülsz. Melyik a jobb? Szerintem az, ha meg sem veszed!

Forrás: fashionnovacurve / Instagram

Az unikornisok meggyalázása

Nemcsak utálsz szőrteleníteni, de szeretnéd, ha a "hónaljkutyád" a szivárvány összes színében pompázna? Most már erre is van lehetőség, ugyanis tavaly év elején betört a piacra ez a hóbortos (khm, inkább idióta...) trend. Igen, imádjuk az unikornisos divatot, de ez már túlzás. A színes hónaljszőr ötlete egyébként nem új: Miley Cyrus hozta be először a köztudatba - hogy jól tette-e, vagy sem, azt mindenki döntse el maga...

Forrás: caitlinfordhair / Instagram

Szemöldökből sosem elég!

A szemöldök divat folyamatos megújuláson megy keresztül, mióta csak világ a világ. A cérnavékony forma és a dús, buja szőrzet egyaránt hódított már, így lassan tényleg nincs új a nap alatt. Mégis, a nagy beauty guruk fáradhatatlanul igyekeznek kitűnni a tömegből, és mindig valami újjal, egyedivel rukkolnak elő...

Számukra az sem gond, ha a végeredmény nem éppen vonzó. Mint például a hullámosra, duplára, befontra festett, esetleg az összeborzolt vagy az ördögszarvakra emlékeztető szemöldök.

Forrás: blueewhalee / Instagram

Szerinted melyik volt a legbizarrabb trend tavaly?

SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!
Forrás: Mudra László

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.