öltözködés egyéniség outfit Jónás Zsófi vörös szőnyeg sztárok stílus
Vannak párok, akik ha feltűnnek a vörös szőnyegen, azonnal minden szem rájuk szegeződik. Mondhatnánk, hogy csak jól választottak stylistot, de esetükben sokkal többről van szó - saját stílusuk van, ami a mai világban elég ritka.

Amal és George Clooney - A klasszikus elegancia

Amikor már mindenki azt hitte, hogy a világ egyik legszexisebb pasija örökre agglegény marad, akkor George meglepett mindenkit, és eljegyezte Amal Alamuddint. Aki nem elég, hogy hihetetlenül okos, még stílusos is. George Clooney pedig, hát, ő George Clooney... Ha ők ketten feltűnnek valahol, minden szem rájuk szegeződik.

Forrás: AFPforum /Gareth Fuller

Így történt a legutóbbi királyi esküvőn is, ahol tökéletes megjelenésükkel azonnal a figyelem középpontjába kerültek. Amal sárga Stella McCartney ruhája egyszerűen fantasztikus volt. Az a fajta elegancia, amit ők képviselnek, sosem megy ki a divatból.

Blake Lively és Ryan Reynolds - A modern hollywoodi glamour

Blake és Ryan minden egyes alkalommal bebizonyítja, hogy a klasszikus hollywoodi glamour sosem megy ki a divatból. Mindkettőjüknek megvan a saját stílusa, de sosem akarják túlöltözni a másikat.Ryan hagyja tündökölni feleségét - ami azért nem nehéz, ha az embernek olyan gyönyörű párja van, mint Blake Lively. A stílusukhoz hozzátartozik egyfajta hihetetlen lazaság, ami még a vörös szőnyegen is árad belőlük.

Forrás: AFPforum/Angela Weiss

Gisele Bündchen és Tom Brady - Az amerikai stílus

A szupermodell és a sztársportoló. Igen, tudom, ennél közhelyesebb már nem is lehetne a történet. De a Victoria's Secret exangyala és az ötszörös Super Bowl győztes irányító sok minden, csak nem közhelyes. Állítólag Tom jobban odavan a divatért, mint szupermodell felesége - ami meg is látszik az amerikai focista hajviseletén. Gyorsabban változtatja a frizuráját, mint a felesége a szexi fehérneműket a bemutatókon.

Forrás: AFPforum/Angela Weiss

Sajnos ritkán jelennek meg együtt, de a MET gálát sosem hagyják ki, ahol évről évre bebizonyítják, hogy még mindig ők az egyik legstílusosabb páros. Klasszikus amerikai stílusuk nemcsak a vörös szőnyegen, hanem a hétköznapokban is verhetetlen.

Benedict Cumberbatch és Sophie Hunter - A brit egyszerűség

A britek egyik kedvenc párosa, a kimondhatatlan nevű Benedict Cumberbatch és Sophie Hunter azt a fajta egyszerű eleganciát képviselik, ami időtálló. Nem azzal akarnak kitűnni a tömegből, hogy magukra aggatják az összes ékszert és színt, amit csak találnak. Stílusuk nagyon letisztult, de mégis divatos. Általában Sophie az, aki virágos vagy színesebb ruhát visel, Benedict pedig igazodik hozzá letisztult eleganciájával.

Forrás: AFPforum/Justin Tallis

Olivia Palermo és Johannes Huebl - Az egyedi stílus

A New York-i társasági elit kedvenc párja sosem okoz csalódást. Olivia és Johannes sosem fél felrúgni a szabályokat, ha a divatról van szó. Megteremtették a saját stílusukat, ami tökéletes ötvözete a klasszikus eleganciának és a modern divatnak.

Forrás: AFPforum/Patrick Kovarik

Amikor Olivia egy egyszerű kasmírpulóverben és tüllszoknyában ment férjhez, az internet divatrészlege azonnal felrobbant. Hogy mert egy szimpla pulóverben férjhez menni, amikor ezen a napon minden nő királylánynak akar öltözni!? Hát, így. Olivia és Johannes stílusa egyedi, ami manapság sajnos nagyon ritka.

Videó: Stílustippek egyenesen Audrey Hepburntől! http://www.she.hu/stilusszunet/20180419-stilustippek-audrey-hepburntol-horvath-antonia.html
SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!Forrás: Mudra László

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.