strand Baranyai Kata testsúly fürdőruha bikini testalkat súlyfelesleg
Ha nincs narancsbőröd, tökéletesen karcsú vagy, feszes a popód, és dús keblekkel vagy megáldva, akkor ez a cikk NEM neked szól... Ja, hogy ilyen nő nem létezik?

Akkor kérlek, jó helyen jársz. Ugyanis most elmondom, hogy miért kell leszoknod a tökéletes bikinitest utáni vágyról, és rászoknod inkább az "imádom a bikinimet" mantrára. Mert egy jól megválasztott fürdőruha valódi önbizalom bomba tud lenni a feszes seggű pipik között - akiknek ugyan jó az alakjuk, csak éppen nulla magabiztossággal rendelkeznek, és ez látszik is rajtuk.

Nyilván ez sok gyakorlást igényel: engem sem tudna senki meggyőzni arról, hogy bizony létezik olyan bikini, amiben vállalható lennék. Véleményem szerint én - mini mellekkel, terjedelmes hátsóval, és rövid, de vaskos lábakkal - még a legjobb szándékkal sem számítok 21. századi ideálnak. Viszont nincs az a DIVAT őrület, ami eltántorítana a strandolástól. Főleg, amikor a hőmérő higanyszála tartósan verdesi a 30 fokot.

És ha ezt egyesek vizuális környezetszennyezésnek ítélik meg, az legyen az ő bajuk! A lelkiismeretem tiszta: hetente háromszor tornázom, futok, és nem eszem éjszaka. Kivéve, ha olyan stresszes témáról kell írnom, mint ez. Szóval ÉN mindent megtettem azért, hogy kihozzam magamból a legtöbbet. Az pedig tényleg nem az én bűnöm, hogy apám és anyám genetikai állománya nemcsak nyomokban tartalmaz zsírsejteket.

Hogyan élvezd a vízpartot, ha nem születtél Barbie babának?

1. Űzd ki a démonokat a fejedből!

  • Ha ezzel megvagy, akkor keresd meg azt a fazont, ami a TE alakodhoz a legmegfelelőbb! Nem az a kérdés, hogy mi a divat, hanem az, hogy te miben érzed magad a legjobban.
  • Ne dőlj be a parasztvakításnak: azért, mert a Victoria's Secret modelleken jól áll egy fürdőruha, még nem jelenti azt, hogy hozzád is passzolni fog. Mindent magadhoz mérj, és ne másokhoz!
Forrás: Shutterstock

2. Ne csak álmodozz róla, vedd is meg!

Ha ezekkel kész vagy, akkor jöhet a vadászat. Fontos, hogy olyan helyre menj vásárolni, ahol lehet mixelni az alsót és a felsőt. Kicsi mellekhez alap a push-up, és érdemes a fürdőruha szezon előtt szolizni 1-2 alkalommal, mert barna bőrön kevésbé látszik a narancsbőr.

A bikini annyiba kerül, amennyibe kerül.
Azt meg már lassan a pasik is fel tudják dolgozni, hogy egy fürdőruha veszettül drága. Senki nem érti, hogy miért kerülhet két falatnyi ruhadarab annyiba, mint egy 5 tagú család hatfogásos vacsorája - de ettől még így van.

Ha nem akarsz vagyonokat költeni rá, akkor ne a nagy márkák közül válassz, hanem például vess egy pillantást a szupermarketekben lévő felhozatalra is! Hidd el, hogy a tenger sós vizének és a medence klórjának is teljesen mindegy, milyen anyagot kell szétszedniük rajtad.

Ha mégis szeretnél mélyebben a zsebedbe nyúlni annak reményében, hogy a választott ruci többet fog bírni egy nyári szezonnál, akkor a Paloma, a Magistral vagy a Triumph termékei közül érdemes válogatni. Nekem még nem okoztak csalódást.

3. Ápol és eltakar

De ha még mindig nem költöttél eleget - és elégedetlen vagy a hátsóddal -, akkor egy színben passzoló, szexi, lenge nacival is brillírozhatsz. Bizony. Ez az elmúlt néhány év trükkje, hogy az ember még többet költsön. Bár azt be kell látni, hogy a komfortérzethez sokat hozzátehet - és megmenthet attól, hogy a lángosért sorban álló apuka unalmában a combod narancsbőrszerű kitüremkedéseit vizslassa.

Ugyanakkor, ha nem akarsz strandnadrágot venni, akkor helyettesítsd a jó öreg kendővel! Funkcióját tekintve ugyanazt nyújtja, csak hát ugye nem trendi. De majd megint az lesz - ha nem most, akkor jövőre!

A jelszó: lazaság. A bőrödből kibújni úgy sem tudsz, akkor meg minek frusztrálnád magad?!

Neked van problémád a fürdőruhás alakoddal?

SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!Forrás: Shutterstock

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.