divat outfit ruha öltözködés Nyár csík NON+ stílus
Az Andrássy úti showroomba betoppanva papírból készült virágok és kishajók fogadnak - valami újnak a kezdetét jelzik. Eljött a lélekvirágzás ideje, a szirombontás, amely a nyári kollekció mottóján túl fontos mérföldkő a NON+ és Kiss Sarolta tervezőnő életében.

A márka letisztult eleganciájával és időtálló stílusával irányt mutat azoknak a nőknek, akik egyszerű és spontán ruhadarabokkal szeretnék kifejezni magukat a mindennapokban.

Forrás: Polyak Attila

Az impozáns lakás - amely a MOM Parkban lévő üzlet mellett fél éve ad otthont a brandnek, és amelyben Sacit is elcsíphetitek egy kis beszélgetésre - egyre színesebbé és színesebbé kezdett válni, ahogy közeledett a nyári kollekció bemutatásának napja. A márkára jellemző neutrális alapdarabok ezúttal ugyanis vagány, csíkos pamutok és puha farmerek képében születtek újjá.

Forrás: NON+

A lüktető pirosak és a trikolor csíkok az energikus és dinamikus nőkhöz passzolnak leginkább, akik nem félnek megmutatni nőiességüket, és vállalják, hogy egy ilyen darabban nem maradnak észrevétlenek.

Forrás: NON+

A melegben inkább a lezser fazonokat, a minőségi, légáteresztő alapanyagokat és a lágyan libbenő sziluetteket keressük, így egy ingruha, illetve overál finomságot sugall a mindennapi rohanásban és az irodában töltött idő alatt egyaránt. A nyári kreációk telis-tele vannak praktikus és friss elemekkel: zsebekkel, gallérokkal, övekkel.

Forrás: NON+

A sportosan elegáns és praktikus darabok a csíkos anyagoknak és a farmernek köszönhetően bebizonyítják, hogy a kényelem és a stílusos megjelenés igenis járhat kéz a kézben. Ezeket a könnyed felsőket, nadrágokat és szoknyákat maga a tervező is szívesen hordja minden nap.

Forrás: NON+

Ráadásul a NON+ darabok szuperül kombinálhatók egymással, belőlük egy változatosan variálható alapruhatárat is fel tudsz építeni, amely nem fog egykönnyen kimenni a divatból. A showroomban a ruhák mellett a kollekcióhoz passzoló, letisztult geometrikus ékszereket is találsz.

5 dolog, ami bizonyítja, hogy igenis LÉTEZIK uszodai divathttp://www.she.hu/stilusszunet/20170713-uszoda-divat-furdoruha-papucs-smink-frizura-uszosapka-mit-vegyel-fel-outfit.htmlÍgy öltözz fel, ha fesztiválozni mész!http://www.she.hu/stilusszunet/20170705-fesztival-outfit-divat-stilus-horgolt-szexi-attetszo-ruha.html

Nyitókép: NON+

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.