fesztivál outfit ruha horgolt áttetsző szexi divat stílus
Ha eljön a fesztválszezon, a hippi stílus egyszerűen nem tud kimenni a divatból, csak folyton átalakul. De idén a virágkoszorúkat, kantáros farmereket és az élénk színeket kicsit pihentetjük, helyettük viszont rengeteg izgalmas részlet van, amikkel feldobhatjátok a szereléseteket!

1. Áttetsző felsők

A hímzett virágokkal díszített felsők, na meg a matricákkal tarkított melltartók a legtrendibbek ezen a nyáron. Jól bírod majd bennük a forróságot, és tényleg bármivel tudod őket párosítani: hosszú szoknyával vagy farmer sorttal is csinosak.

Forrás: Tezenis

Tipp: Egy átlátszó felsőt még izgalmasabbá tudsz tenni, ha nem egyszínű, hanem szintén patch-ekkel díszített melltartót veszel alá!

2. Valami horgolt

Igazi fesztiválarcként csakis lenge, kényelmes ruhadarabokat vegyél fel, hogy lazán menjen a nonstop bulizás! Legyen az egy crop top, szexi miniruha vagy egy kimonó fazonú kardigán - szuper választás mindegyik!

Forrás: Tezenis

Tipp: A kézimunkák már magukban is elviszik a balhét, ne gondolkozz feltűnő ékszerekben, inkább egészítsd ki őket egy virágmintás táskával!

3. Jelszó: bandana!

A nagy melegben felüdülés, ha nem cipelsz hatalmas kiegészítőket magadon. Egy kendővel viszont látványosan fel tudod dobni a frizkódat, a nyakadra kötve pedig optikailag nyújthatsz egy kicsit a felsőtesteden. Szerezz be egy bandanát, vagány, nőcis és menő leszel!

Forrás:Tezenis

Tipp: A kendő bármilyen stílusú napszemcsivel kompatibilis, jöhetnek az átlátszó, tükrös vagy retró beütésű napgépek!

4. Csillogó övek

Ennyi lenge cuccban vétek lenne nem hangsúlyozni a derekad! Keress gyorsan a szekrényben egy fémes felületekkel bíró övet, hadd csillogjon rajta a napfény! Az intenzív mintás minioverálok egy robosztus darabért kiáltanak, a libbenő szoknyákhoz pedig jól passzol a gypsy stílus.

Forrás: Tezenis

Tipp: A nagy hőségben a kalapokról se feledkezz meg! Válassz nem túl karakteres darabot, hogy megmaradjon a fókusz a derekadon!

5. Melltartó = felső

A falatnyi csík topok, fürdőruha felsők és horgolt cuccok után már a szemünk sem rebben, látván ezt a nagy felhajtást a melltartók körül! Vegyél a felsőd alá eltérő színű, de stílusban illő melltartót, és hagyd, hadd kandikáljon ki. Oké, eszedbe ne jusson így elmenni egy esküvőre, de egy fesztiválon mindent szabad!

Forrás:Tezenis

Tipp: Ha ezt a trendet követed, szabadítsd fel a vállaidat! Az övtáskáról lehet, hogy csupa gáz emléked van gyermekkorodból, de vitathatatlanul praktikus. Egy szegecsekkel kirakott darab pedig inkább menőnek számít, mint cikinek! ;)

Túlélési tippek fesztiválozóknak:

- Hagyd szabadon a kezeidet, hogy csápolni tudj a koncerteken! Az övtáskán kívül egy hátizsák, válltáska vagy rojtos tatyó szuper választás!

- Védekezz a Nap ellen! Magas faktorszámú naptej, UV szűrős napszemcsi és egy kalap jó szolgálatot tehet.

- Díszítsd magad valami különlegessel! Erős smink helyett ragassz szárított virágokat a halántékod és a homlokod közötti részre, vagy csináltass a helyszínen hennát!

- Nagyon szexi a gladiátorszandál és a hímzett sarkú papucs, de egy fesztiválra a por és a kosz miatt inkább bokacsizmában vagy edzőcipőben gondolkozz! Ne félj keverni a stílusokat: egy robosztus bakancs tökéletes kontrasztot alkot egy leheletfinom csipkefelsővel!

Forrás: Tezenis

Jó bulizást! ;)

Nyitókép: iStockphoto

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.