Salvador Dalí fehérnemű nyalóka Chupa Chups Tezenis kollekció
A fehérneműiről ismert olasz márka idén tavaszi kollekciójába az édességek színes világát emelte be. Ehhez nem is tudott volna fiatalosabb és bevállalósabb partnert találni, mint a Chupa Chups, akivel együtt készítették el limitált kapszula kollekciójukat.

A popkultúra egyik jelképének is számító márkáról annyit még érdemes érdekességként megemlíteni, hogy a logóját nem más, mint Salvador Dali készítette. Dali a Chupa Chups kitalálójának, Enric Bernat-nak volt a barátja, aki felkérte, hogy tervezze meg a cég logóját - ami most a kollekció össze darabján ott díszeleg!

Forrás: Tezenis

A budapesti bemutató napján személyesen is megcsodálhattuk ezeket a szórakoztató motívumokkal kombinált darabokat. Ahogy a falon megkomponált díszletet néztük, már azonnal eszünkbe jutott: milyen jó lenne felvenni ezeket a színes, vidám darabokat a jó idő beköszöntével!

Forrás: Laczkó Ágnes saját fényképe

A fehérneműk áttetsző anyagokból készültek, amire a logó mellett vidám feliratokat is tettek. A különböző modelleket elnézve a nyalókák csomagolópapírjai jutottak eszembe - meg, hogy milyen pajkos szetteket lehetne belőlük összeállítani. ;)

Forrás: Tezenis

Elfelejthetjük az unalmas sportruházatot, mert ezekben a színes sportmelltartókban és futónadrágokban még mozogni is vidámabban indul az ember. A színes cukormintákkal biztosan te leszel a legfeltűnőbb jelenség az edzőteremben vagy a futópályán!

Forrás: Tezenis

Ha meguntad a kinyúlt póló-nagyibugyi kombinációt az alváshoz, akkor most feltöltheted a gardróbodat édességekkel megspékelt pizsamákkal. Világos és sötét változatokat is gyártottak, hogy mindenki megtalálhassa a saját kedvencét.

Forrás: Tezenis

A kollekcióban találtok vidám szimbólumokkal kombinált felsőruházatot, pólókat és bodykat is, melyek kényelmes viseletek a hétköznapokban. Sőt, mi több: nem feledkeztek meg a férfiakról sem! Így ők is találhatnak maguknak izgalmas helyre applikált nyalóka motívummal díszített, bevállalós alsónadrágokat.

Forrás: Tezenis
Forrás: Tezenis
Forrás: Tezenis

Ha vidám, élénk és feltűnő darabokkal szeretnéd bővíteni gardróbodat, érdemes betérned és válogatni a szuperkreatív kollekció darabjai között. A hétvégén még megteheted! ;)

Nyitókép: Tezenis/Origo/AFPforum

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.