estélyi ruha outfit vörös szőnyeg Oscar 2017 fashion
A 89. Oscar-díjátadó vörös szőnyegén a csillogó estélyik javarészt a pasztellek és az arany árnyalatai felé mozdultak, illetve a hangsúlyos ékszerek kiválasztására is nagyobb fókusz került.

Karlie Kloss Nirav Modi nyakéke hatalmas sikert aratott, pont úgy, mint Charlize Theron Chopard fülbevalói.

A legkülönlegesebb Naomie Harris Bulgarival asszimmetrikusan felékszerezett cipője volt.

Forrás: Getty Images

A pasztellkirálynők virágokkal hozták el a tavaszt. Zuri Hall egy lila áttetsző, virágszirmokat imitáló dizájner darabban, Nicole Kidman pedig egy bőrszínéhez tökéletesen passzoló nude Armani Privében jelent meg. Hailee Steinfeld egy ujjatlan barackos-lilás Ralph&Russo kreációban lejtett végig a díjátadón.

Forrás: Getty Images

Gyémánporban fürdött Chrissy Teigen, aki Zuhair Muradtól választott egy merészen felsliccelt szépséget.

Olivia Culpo az aranykorba kalauzolt el minket mélyen dekoltált rojtos ezüstfényű estélyijében, melyet egy vékony fekete masnival és egy sötét szürke clutch-csal bolondított meg.

Na és itt van Isabelle Huppert is, aki hatvanon felül is stílusleckét adhat bármelyik kolléganőjének! Elragadó volt az övvel szűkített nude Armani Privében, sőt egy vagány Repossi fülékszert is viselt.

Forrás: Getty Images

Voltak, akik szimplán Oscarhoz öltöztek! Dakota Johnson egy különleges Gucci ruhát vett fel vintage Cartier ékszerekkel, mégis valami hiányzott, hogy tündökölni tudjon. Nem úgy, mint Emma Stone! A vörös hajú színésznő egy '20-as éveket idéző mesés Givenchy Couture-ben vette át a legjobb női főszereplőnek járó díjat. Hullámos fürtjeivel és ruhája táncoló rojtjaival igazi dívaként vonult végig a termen. Jessica Biel stílusból csillagos ötöst érdemel: az arany flitterekkel díszített Kaufman Franco dizájn mesterien egészül ki a törzsi beütésű Tiffany & Co. nyakékkel.

Forrás: Getty Images

Az aranyon kívül a korall volt idén a másik befutó.

Ginnifer Goodwin, Viola Davis és Ruth Negga pont úgy néztek ki, mint a testvérek. Mindhárom színésznő földet söprő öltözékében igazán tüzes és nőies volt.

Forrás: Getty Images

A nagy klasszikust azért nem olyan könnyű letaszítani a trónról, így fekete kreációkból sem volt hiány. Kirsten Dunst a hollywoodi eleganciát hozta derékban szűkített Dior Couture ruhájában, míg Brie Larson egy fodros bársony Oscar de la Renta estélyiben, Alicia Vikander pedig egy csipkéből készült Louis Vuittonban jelent meg a vörös szőnyegen.

Forrás: Getty Images

Az elegáns szmokingos férfiak közül idén Pharrell Williams, Dev Patel és Ryan Gosling tűnt ki. Az énekes - mint mindenhova - ide is Chanelt vett fel, ráadásul egy frakkot. A lassan stílusikkonná váló Dev Patel egy törtfehér zakós változatot kapott a Burberrytől, Ryan pedig bársonnyal szegett Gucci szmokingját egy bohém zsabós inggel párosította.

Forrás: Getty Images

Janelle Monáe egyszerűen nem tud hibázni! Az énekesnő ezúttal egy madarakkal díszített Elie Saab Couture gyönyörűségben tündökölt, amit én is szívesen elfogadnék!

Ő egy külön kategória, kicsit hasonlít a stílusa Lupita Nyong'oéhoz, aki szintén mindig üde színfoltként tűnik fel a hírességek között.

Forrás: Getty Images

Nyitókép: Getty Images

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.