tippek outfit Valentin nap szexi csábító valentin2017 fashion
Valentin-nap, a szerelmesek ünnepe, és fura kettősség motoszkál a fejemben. Ugyanis nem értem, hogy miért csak egy nap van az évben, amikor a szerelmet ünnepeljük!

Szerintem ha az ember lánya szerelmes, akkor akár minden nap előrukkolhat valami újdonsággal és élvezheti azt, hogy nőnek született! Fogjuk fel inkább úgy, hogy február 14. egy olyan alkalom, amikor papír szerint nagyon szerelmesek lehetünk és meglephetjük az erősebbik nem képviselőit! Úgyhogy hölgyeim, elő a titkos fegyverekkel, csábítsátok el ti is szívetek már meglévő, vagy leendő választottját!

Legyetek érzékiek, vonzók és egy fokkal bátrabbak, mint a mindennapokban! Ha nagyon belejöttök, akkor ezentúl az évben bármikor tarthattok saját Valentin-napot! ;)

Forrás: Getty Images

Tűsarkú és semmi más

Az összes férfi egyöntetűen bolondul a magas sarkú cipőkért! És hát ne tagadjuk, mi is fantasztikusan érezzük magunkat, ha pár centivel a föld felett tipeghetünk. A tűsarkúk ezen felül magabiztosabb tartást adnak és optikailag megnyújtják az alakot.

A platform cipők helyett válaszd a nőiesebb stiletto fazont, és lejts végig egy fekete vagy bordó lakk példányban! A Bershkában izgalmas, az oldalán hullámmintás körömcipőket láttam.

Ha fázós vagy, akkor egy szexi, combközépig érő csizma lesz az, amit keresel - miniruhával garantált pasimágnes! Az urak már a cipő kopogásától beindulnak!

Forrás: Getty Images

Bikavadító vörös ajkak

A vörössel könnyedén kiszínezheted a szürke hétköznapokat. A legérzékibb árnyalatban megtalálható ruhadarabok dögösek és szexik, de az is elég, ha a körmeid úsznak a vér színében, vagy ha ajkaidat fested meggyszínűre!

A piros rúzs még mindig dobogós helyet foglal el a hódítás legfontosabb összetevői között. És nyugi, létezik olyan árnyalat, ami a te bőrödhöz tökéletesen passzol, csak meg kell találnod!

  • Ha bőrszíned inkább a hideg kategóriába sorolod, válogass a kékes árnyalatokból.
  • Míg a melegebb színtípusok válasszák az üde, narancsos beütésű verziókat.

Hogy az este ne torkolljon hatalmas nevetésbe, kizárólag az extra tartós, csókálló változatok között keresgélj, például a M·A·C üzleteiben!

Forrás: Getty Images

Izgató dekoltázs

Üljetek be valahova vacsorázni este, hogy kiengedjétek a gőzt, vagy főzzetek együtt valami finomat! Hagyd a párodra a terítést, addig te vegyél fel egy szexi ruhát!

Ne feledd: a férfiak nemcsak a mély dekoltázsra buknak! Az izgalmas kivágások és a sejtelmes megoldások sokkal jobban izgatják a fantáziájukat, mint az, ami egyértelműen a szemük előtt van!

Maradjon fókuszban a nőiességed:

  • mutasd meg csodás alakod egy testreszabott csipkeruciban
  • esetleg egy vállat szabadon hagyó felsőben
  • vagy egy hátul mélyen kivágott overálban

A kilátszó bőrfelületeket hangsúlyozd egy szép ékszerrel! Ejtett vállú és rafinált felsőrészű ruhák várnak a Zara-ban, ahol biztos, hogy az ékszerek és a táskák is rabul ejtik a szívedet! Főleg az a szívekkel díszített clutch!

Forrás: Getty Images

Csillogó illatfelhő

Egy kis csillogás Valentin-napon sem árt! Hogy még ragyogóbb legyen a bőröd és a hajad, ne spórolj a highlighterrel, a testpúderrel és a hajfénnyel sem, sőt bevethetsz egy kis bronzosítót is!

Utóbbiból a The Body Shop Honey Bronze termékei a kedvenceim. Azért túlzásba sem kell esni, maximum kétféle bőven elég lesz!

Már csak egy bódító illat hiányzik: permetezz pár cseppet a pulzuspontokra a kedvenc parfümödből, és máris istennőnek érzed magad!

Forrás: Getty Images

Érzéki csipkék

A csábítás legizgalmasabb kellékei kétségtelenül a ruhád alatt rejtőznek! A pasik imádják a csipkés fehérneműket, főleg az áttetsző betétekkel és keresztpántokkal tarkított verziókat. Na és a push-up hatású melltartókat.

Ezúttal mutass valami mást a párodnak, mint amit eddig megszokott tőled - persze csakis olyat, amit te is szívesen viselsz!

Készülj valami különlegessel: például egy elegáns franciabugyival, szexi harisnyatartóval, csipkebodyval, vagy egy fűzővel, amitől észbontóan karcsú lesz a derekad!

Romantikus lelkek maradhatnak a virágmintáknál, a púderrózsaszín, a nude és a bézs árnyalatoknál, míg vadmacskáknak kötelező valami merészebb kreációt magukra ölteni, akár egy vágyakat felpezsdítő kiegészítővel.

Nézzetek be a H&M-be, ahol mesés csipkebodykat, testolajokat és illatgyertyákat is találtok! A jelszó ezúttal legyen a meglepetés! ;)

Forrás: Getty Images

Nyitókép: Getty Images

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.