divat ékszer bross gyűrű függő fülbevaló fashion
Ékszereket mindennap hordunk. Egy gyűrűt vagy egy fülbevalót biztosan, vagy éppen egy mutatós nyakláncot. Azt is tudjuk, ha olyan helyre megyünk, ahova "ki kell öltözni", egy csillogó darab megoldja, hogy minden szem ránk szegeződjön. Oké, tudom, nem mindenki akkora bizsu fan mint én, de ebben a szezonban azért legalább egy karakteres ékszert szerezzetek be. Vagy kettőt. Na jó, lehet három is.

Csillogó kövekkel, ragyogó strasszokkal és jeges kristályokkal voltak tele a kifutók idén, így nem lesz egyszerű dolgotok a választást illetően. Nem kell túlzásokba esni és karácsonyfaként mindent egyszerre magatokra aggatni, de néhanapján egy-egy mutatós kincset érdemes felvenni. Csecsebecsék vannak mindenfelé, ameddig a szem ellát.

Lássuk az alternatívákat!

Forrás: Getty Images/Antonello Trio

Brossok a hajban

A hajad ezúttal remek terep lehet arra, hogy legszebb kitűzőidet megmutasd a nagyvilágnak! Készíts egyedi kompozíciót a fiók mélyén lapuló brossokból, láncokból és hajcsatokból néhány hullámcsat segítségével. A kócos kis kontyokban nagyon jól mutatnak a halmozott brossok, de egy csillogó kitűző is a leengedett hajad éke lehet.

Forrás: Europress/Getty Images

Nyaklánc helyett

A brossok idén télen előkerülnek, a nyakláncokat pedig inkább pihentessétek. Sokat hordunk ilyenkor sálat és a téli kabát alatt sem látszik, mi van alatta, rajta viszont jól mutat egy vagy két csillogó remekmű. Ugyancsak elegánsak a blúzok gallérjai alatt megbúvó kitűzők, illetve a strasszokkal szépített csipke felsők és pulóverek.

Forrás: Europress/Getty Images

Fülön függők

A bizsu üzletek tele vannak ezekkel a szemrevaló fülre valókkal. Karácsony táján mindig megjelennek a tündék hegyes fülére emlékeztető, kristályokkal kirakott ékszerek és a csillagos darabok is. Mivel a fülgyűrűk elég figyelemkeltők, nem szokás őket párosával viselni, elég belőlük egy.

Forrás: Europress/Getty Images

Csillárok nemcsak a plafonon

Egy hatalmas csillár fülbevalótól egyből életre kel bármilyen ruha! A luxus érzet gyöngyökkel díszített csipkés függőkben, extravagáns kristály kreációkban és art deco beütésű karakteres darabokban van jelen. Itt sem kell a páros szabályt követnetek, tegyetek csak az egyik fületekbe fülbevalót!

Forrás: Europress/Getty Images

Ékszert a cipőknek

Az ékszer trend nem kímélte a cipőket és a táskákat sem. Mondjuk én cseppet sem bánom, nagy kedvenceim a strasszokkal díszített cipők.

Régen, ha kicsit fel akartuk turbózni a kopogós ünneplő cipőnket, egyszerűen rácsiptettünk egy cipőklipszet. Ti is legyárthattok magatoknak egy dekoratív darabot, csak egymás mellé ragasztott, nagyobb méretű kövek kellenek hozzá.

A drágakőre emlékeztető színes kristályokkal kirakott táskák magukban is annyira mutatósak, hogy egy egyszínű ruha mellett érvényesülnek igazán.

Forrás: Europress/Getty Images

Gyűrűk orgiája

A gyűrűk szerelmesei se csüggedjenek, most akár egyszerre négy kedvencüket is az ujjukon hordhatják. Akár külön-külön, akár egy darabban -, ha nem tudsz választani a sok gyöngyös, köves és színes csoda közül, akkor vedd fel mindet!

Forrás: Europress/Getty Images

Nyitókép: GettyImages

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.