divat ruha divattipp nincs egy göncöm! mit vegyek fel? tippek fashion
Te is azok közé tartozol, akik egy-egy fontos eseményre vagy találkára készülve, a szekrény előtt állva az idegösszeomlás határán ismételgetik ezt a mondatot? Utána pedig azt, hogy "Úristen, mivel fogom magyarázni, hogy már megint elkéstem"? A következő pillanatban pedig már azon töröd a fejed, hogy el sem mész, mert ennyi rossz ruhából tényleg képtelenség felöltözni. Hát igen, amelyik ruha ilyenkor biztosan jó lenne, az a sok sütizős estének köszönhetően rejtélyes módon összement, pont most adtad kölcsön az egyik barátnődnek, vagy éppen mosásban van...

Nyugalom, ez nem azért van, mert valóban nincs egy olyan ruhád sem, amit felvehetnél, hanem azért, mert krízishelyzetben MINDIG döntésképtelen vagy.

Ilyenkor jól jön néhány jolly joker, ami bármikor, bármilyen eseményre bevethető. A szoknya-garbó kettősét már megismertétek, most megmutatom nektek a szezon 5 legjobban kombinálható ruháját!

Forrás: Getty Images/Timur Emek

A nagy klasszikus

A fekete ruha körüli felhajtás nem véletlen, ugyanis tényleg bárhova el tudsz benne menni, soha nem leszel alul- vagy túlöltözött.

Ha ujjatlan darabot választasz, sokféleképpen tudod kihasználni: alá tudsz venni egy blúzt vagy egy garbót, fölé pedig egy blézert, kardigánt vagy kabátot.

Forrás: Europress/Getty Images

Rétegek, anyagok, hangulatok

Idén ősszel nincs, ami különlegesebb lenne egy garbóra vett ruhánál!

Légy a letisztultság híve: ne keverd a mintákat, maximum két színben gondolkozz, vagy maradj egy tónuson belül. Inkább az anyagra helyezd a hangsúlyt, jöhetnek a csipkék, a tüll, a selyem és a bársony. Maga a megtestesült nőiesség!

Forrás: Europress/Getty Images

Hosszú pulcsi és más semmi

Kényelmes, egyszerű, mégis nagyszerű ötlet és megfázni sem fogsz! Egy pár szexi combcsizma egy ruhaként is hordható hosszított fazonú sportos, lezser pulcsival telitalálat.

Pont annyira hétköznapi, mint amennyire dögös, és egy pici csalás is belefér - csizma helyett vehetsz hosszú zoknit is. Vigyázat, függőséget okoz!

Forrás: Europress/Getty Images

Vagány vasalt gallérok

A galléros ruhák nagyon kedveltek mostanában, és ami plusz, hogy mindenkinek jól állnak. Alkalomtól függően magukban, egy masnival vagy egy vagány bőrdzsekivel karöltve segítenek ahhoz, hogy a legjobb formádat hozd.

Nyugi, cseppet sem leszel jól nevelt iskolás lány, hanem inkább cukiságból jeles dögös csaj.

Forrás: Europress/Getty Images

Virággyerekek kedvence

Egy virágos maxiruha nőies, szexi és csak annyira bohém, amennyire engeded. Derekat hangsúlyozó öv, velúr bokacsizma és Fedora kalap - csak az egyik jöhet vagy mindegyik?

Forrás: Europress/Getty Images

Nyitókép: GettyImages

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.