elnök Melania Trump beauty First Lady feleség Fehér Ház szépség
Melania Trump az elő példa arra, hogyan lesznek az utolsóból elsők. Ugyanis ő Donald Trump harmadik felesége: A First Lady. Kérem szépen, így kell ezt csinálni!

Tudatalatt biztos régóta készült már arra, hogy befeküdjön Michelle Obama egykori ágyába - és végre még annál is szebbre alhassa magát, mint amilyen most. Negyvenhat évesen. Plasztikai sebészek igénybevétele nélkül. Mi pedig elhisszük ezt neki. Körülbelül annyira, mint ahogy azt, hogy ő írta nyolc évvel ezelőtt Michelle beszédét...

Forrás: AFP/Brendan Mcdermid

A toronyőr...

Reggelente felsír a Fehér Ház. Mindeközben abban reménykedik, hogy az az ember, aki a múlt héten sikeresen bekábítószerezte fél Amerikát - mivel nem tudok más magyarázatot taláni a választási eredményre -, az marad ott, ahol eddig is volt. A Trump Towerben. Ahol jelenleg Melania is él. Ez a két lábon járó genetikai csoda! A feszes arcbőrével, kellően zárt pórusaival és a szépen ívelt, huszonévesekére hajazó szarkalábaival együtt.

Szervezete olyannyira beint a gravitáció törvényének, hogy még én kérek elnézést, hogy nem kérek elnézést!

Forrás: AFP/Robyn Beck

De mi lehet szépségének a titka?

  1. Az első osztályon nagyon hideg van. A légkonditól, hamar kiszáradhat a bőrünk, ezért nagyon fontos, hogy többször átkrémezzük. Persze rögtönözhetünk magunknak egy arcpakolást a felszolgált Beluga kaviárból. Tele van B-vitaminnal!
  2. Éjszakára nem sminkelünk. Soha. Kivéve akkor, ha éppen filmet forgatnak az életünkből. De akkor is csak alapozót, szempillaspirált, szemöldökceruzát, pirosítót és egy kis szájfényt használunk. A többi szigorúan tilos!
  3. Nem használunk botoxot és semmi természetellenes anyagot. Úgy öregszünk meg, ahogy azt nagyanyáink tették. Tiszteséggel, becsülettel. Mert hát, aki ezt a két erényt a magáénak tudja, annak egy darab ránca sem lesz! (Ezekszerint Mary Poppins egy kurva volt...)
    Forrás: The Yomiuri Shimbun/Reiri Kurihara
  4. Nem iszunk alkoholt és nem dohányzunk! A Dom Perignon és a Cohiba sem esik ebbe a kategóriába, így lelkiismeretfurdalás nélkül élvezhetjük őket. Kivéve akkor, ha nem limitált kiadásúak. Akkor persze fúj.
  5. Sok zöldséget, gyümölcsöt, vizet és gyémantot fogyasztunk. Utóbbival óvatosan, mert nehezen emészthető. Bár attól függ, kinek.
  6. Soha senkinek nem áruljuk el, hogy miért keretezi az arcunkat, ilyen tökéletesen a frizuránk!
  7. Pénzért sem! Hiszen abból annyi van, hogy száz dollárossal töröljük a... Szóval van elég WC papír otthon.

Vagy valami ilyesmi...

Forrás: NurPhoto/Cheriss May

Nyitókép: AFP

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.