Tippmix Minifoci Magyar Kupa állomás csapat
A Tippmix Minifoci Magyar Kupa első, hajdúszoboszlói, a második csepeli majd a harmadik tápiószentmártoni állomása után ezúttal Balatonfűzfőn folytatódnak majd a küzdelmek szombaton. Július 1-én a Balatonfűzfői AK műfüves pályáján kerül megrendezésre a Tippmix Magyar Kupa nyugati - utolsó - állomása, melyen eldől, melyik két csapattal egészül ki az MK-döntő mezőnye.

A Tippmix Minifoci Magyar Kupa első, hajdúszoboszlói állomása az SZPCDSE-ECECE sikerével ért véget pünkösdhétfőn. A ceglédberceli csapat mellett a másik döntős H-Terasz jutott a július 16-án megrendezésre kerülő nyolccsapatos budapesti nagydöntőben. Ezt követően Csepelen bombaerős mezőny jött össze, végül óriási izgalmak után a győztes Szilasi és Barátai és az ezüstérmes Lázár Lovaspark kvalifikált magát az országos fináléba. Az MK-sorozat harmadik állomásán győztes Todor Pet Bau Team Kft. és az ezüstérmes Futottak Még örülhetett Tápiószentmártonban, így már csak két csapat kiléte kérdéses a nagydöntőben.

A "magyar tengernél" szombaton megrendezésre kerülő megmérettetésre elsősorban veszprém- és fejér vármegyei alakulatok jelentkeztek, de érkezik csapat a fővárosból is,

így izgalmakban ezúttal sem lesz hiány.

A balatonfűzfői állomás helyszíne Forrás: minifoci.hu

A torna a Balatonfűzfői AK műfüves pályáján zajlik majd, létesítmény egy igazi kis ékszerdoboz, a BOB-pálya aljában, csodálatos füves és műfüves pályákkal.

Veszprém vármegye legkisebb közigazgatási területű városa a Balaton északkeleti csücskén, a Fűzfői-öböl partján terül el. A régészeti leletek tanúsága szerint Balatonfűzfő a római korig visszanyúló múlttal rendelkező település. A Máma nevű falu, a település őse feltehetően már a honfoglalás idején is létezett.

A Balatonnál igen nagy hagyományai vannak a nyári kispályás tornáknak,

a múlt hétvégén lezajlott VID BALATON TOURRA 80 csapat érkezett,

a tornát a Minifutball Szövetség versenyszervező csapata a Kaminokupa Sport Kft szervezte. A Tippmix Magyar Kupa fűzfői állomására 12-16 csapatot várnak a szervezők.

A Squadra Anonima csapata is ott lesz a mezőnyben Forrás: Vaszko Viktor/Vaszko Viktor

A verseny fordulóinak tervezett időpontjai és helyszínei:

05.29. hétfő: Hajdúszoboszló
A győztes SZPCDSE-ECECE és az ezüstérmes H-Terasz jutott a nagydöntőbe

06.11. vasárnap: Csepel
A győztes Szilasi és Barátai és az ezüstérmes Lázár Lovaspark jutott a nagydöntőbe

06.18. vasárnap: Tápiószentmárton
A győztes Todor Pet Bau Team Kft. és az ezüstérmes Futottak Még jutott a nagydöntőbe

07.01. szombat: Balatonfűzfő
Versenykiírás és jelentkezés ide kattintva!

07.16. vasárnap: Döntő, Budapest
A már ismert részvevők:
- SZPCDSE-ECECE
- H-Terasz
- Szilasi és Barátai
- Lázár Lovaspark
- Todor Pet Bau Team Kft.
- Futottak Még

Májusban elindult a minifoci teljesen új versenysorozata, a Tippmix Minifoci Magyar Kupa, amelynek minden állomásával kiemelten foglalkozik majd az Origo! A kupasorozat nagydöntőjét élőben követhetik majd nyomon az Origón!

A Magyar Minifutball Kupa támogatója a TIPPMIX!

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.