Tippmix Minifoci Magyar Kupa állomás Kincsem Lovaspark
A Tippmix Minifoci Magyar Kupa első, hajdúszoboszlói, majd a második csepeli állomása után ezúttal Tápiószentmárton folytatódnak majd a küzdelmek vasárnap. A Kincsem Lovasparkban megrendezésre kerülő állomás igazi kuriózum lesz, hiszen ez a Magyar Kupa egyetlen füves pályás megmérettetése, ahova a régió csapatai mellett érkeznek alakulatok Jászberényből, Mezőtúrról, de még Szentesről is.

A Tippmix Minifoci Magyar Kupa első, hajdúszoboszlói állomása az SZPCDSE-ECECE sikerével ért véget pünkösdhétfőn. A ceglédberceli csapat mellett a másik döntős H-Terasz jutott a július 16-án megrendezésre kerülő nyolccsapatos budapesti nagydöntőben. Múlt héten vasárnap Csepelen bombaerős mezőny jött össze, végül óriási izgalmak után a győztes Szilasi és Barátai és az ezüstérmes Lázár Lovaspark kvalifikált magát az országos fináléba.

Vasárnap pedig jönnek az újabb izgalmak Tápiószentmártonban.

A település az őskor óta lakott hely, amit a határában 1923-ban feltárt fejedelmi sírból származó pajzsdísz, a szkíta aranyszarvas is tanúsít. Ám nemcsak a település szépsége miatt lesz érdemes ellátogatni Pest vármegyében, a Nagykátai járásban található nagyközségbe a hétvége utolsó napján.

Csodálatos helyszíne lesz a Tippmix Minifoci Magyar Kupának Tápiószentmárton Forrás: Vaszko Viktor

A Kincsem Lovasparkban megrendezésre kerülő torna a Magyar Kupa egyetlen füves pályás megmérettetése.

Többek között Jászberényből, Mezőtúrról de még Szentesről is. Természetesen a fővárosból is lesz induló csapat, a Todor Pet Bau újra megméretteti magát és érkezik a szintén tavalyi Final4-os Airnergy Akadémia csapata is.

Hatalmas izgalmak várhatóak ismét Forrás: Vaszko Viktor

A verseny fordulóinak tervezett időpontjai és helyszínei:

05.29. hétfő: Hajdúszoboszló
A győztes SZPCDSE-ECECE és az ezüstérmes H-Terasz jutott a nagydöntőbe

06.11. vasárnap: Csepel
A győztes Szilasi és Barátai és az ezüstérmes Lázár Lovaspark jutott a nagydöntőbe

06.18. vasárnap: Tápiószentmárton
Versenykiírás és jelentkezés ide kattintva!

07.01. szombat: Balatonfűzfő
Versenykiírás és jelentkezés ide kattintva!

07.16. vasárnap: Döntő, Budapest
A már ismert részvevők:
- SZPCDSE-ECECE
- H-Terasz
- Szilasi és Barátai
- Lázár Lovaspark

Májusban elindult a minifoci teljesen új versenysorozata, a Tippmix Minifoci Magyar Kupa, amelynek minden állomásával kiemelten foglalkozik majd az Origo! A kupasorozat nagydöntőjét élőben követhetik majd nyomon az Origón!

A Magyar Minifutball Kupa támogatója a TIPPMIX!

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.