Charles Manson Ted Bundy sorozatgyilkos kibeszélő magazin Richard Ramirez
Csak képzeld el: meglátod a világ legvonzóbb férfiját. Mivel be van gipszelve a karja, segítséget kér tőled, hogy be tudjon pakolni a kocsijába. Bár tudod, hogy nem kéne idegenekben bíznod, de mégis... hiszen ilyen gyönyörű férfit még sosem láttál. Mit tennél?

A sorozatgyilkosokon általában nem látszik, hogy azok. Szeretjük úgy képzelni őket, mint akikről teljes egyértelmű, hogy szörnyű alakok, pedig a valóság közel sem ez. Sok hírhedt gyilkost írtak le az emberek jóképűnek, vonzónak, ügyesnek, sőt, egyenesen elbűvölőnek. És épp ez az a tulajdonságuk, ami segített nekik abban, hogy becserkésszék áldozatukat, vagy beilleszkedjenek egy közösségbe.

Mi több, többek körül alakult ki egyfajta kultusz, ami még akkor sem csillapodott, amikor elítélték őket a gyilkosságokért, és vannak, akik valamilyen elmebeteg okból a mai napig rajonganak értük. Pusztán azért, mert vonzók.

Olyan sorozatgyilkosokat gyűjtöttünk össze, akik angyali külsejük és természetes varázsuk segítségével nyerték el áldozataik bizalmát, mielőtt brutálisan kivégezték volna őket.

Ted Bundy

Ted Bundy neve mindenkinek ismerősen csenghet, már csak azért is, mert film készült rémes tetteiről, melyben nem más, mint Zac Efron alakítja őt. Őt tartják a történelem legvonzóbb sorozatgyilkosának. Mindenki, aki valaha találkozott vele, úgy beszélt róla, mint elbűvölő, jóképű, megnyerő férfiról. Épp vonzó megjelenése volt segítségére abban, hogy felkeltse áldozatai figyelmét. Bundy sokszor használt különféle kellékeket is, például hamis gipszet, amivel még inkább magához tudta vonzani gyanútlan áldozatait. 30 ember meggyilkolását vallotta be, de áldozatainak pontos száma a mai napig ismeretlen.

A taktikája az volt, hogy miután felketette egy fiatal nő figyelmét, megkérte, hogy segítsen neki dolgokat be- vagy kipakolni az autójából. Ezután egy óvatlan pillanatban leütötte a gyanútlan nőt, és betette az autójába. Áldozatát ezután egy félreeső helyre vitte, ahol megcsonkította és megerőszakolta, majd a holttesttel is szexuális kapcsolatot létesített.

Florida Photographic Collection Forrás: State Archives Of Florida

Charles Manson

Charles Manson nem tartozott a hagyományosan jóképűnek tartott férfiak közé, azonban mégis sikerült olyannyira elbűvölnie az embereket, hogy létrehozott egy szektát, akik a Manson családként hivatkoztak magukra, majd gyilkosságokat követtek el a nevében. A leghíresebb gyilkosság, ami a nevéhez köthető, 1969. augusztus 9-én történt, amikor a saját otthonában mészárolta le szektája néhány tagja a nyolc hónapos Sharon Tatet és további négy embert - bár Manson nem vett részt személyesen a mészárlásban. Ő öt hét alatt kilenc emberrel végzett brutálisan.

Manson varázsa még akkor sem csökkent, amikor börtönbe került. Követői és rajongói csalódottak és szomorúak voltak. Legodaadóbb rajongói pedig rengeteg levelet írtak neki, sőt, egy még feleségül is ment hozzá.

Forrás: YouTube

Richard Ramirez

Különleges, éles vonásaival és parázsló tekintetével Ramirez a 20. század egyik legvonzóbb sorozatgyilkosaként vonult be a történelembe. 1984 és 1985 között tartotta rettegésben Los Angeles lakkoságát, 29 éves korára 13 ember gyilkolt meg. 13 gyilkossággal, 5 gyilkossági kísérlettel, 11 szexuális zaklatással és 14 betöréssel vádolták összesen. A média akkoriban a Night Stalker nevet adta neki.

Bár áldozataival brutálisan végzett, és a nemi erőszak sem állt távol tőle, rengeteg nő volt odáig érte. Egyik rajongója nem kevesebb, mint 73 szerelmes levelet írt neki 3 év alatt. Ramirez végül feleségül vette a nőt a börtönben.

Forrás: YouTube

Paul John Knowles

Knowles a Casanova-gyilkosként híresült el, és valóban lélegzetelállítóan vonzó volt. Először 19 évesen került börtönbe lopás miatt, majd minden évben legalább hat hónapot töltött börtönben változatos bűncselekmények miatt. A vád szerint 19 embert gyilkolt meg, bár ő azt állította, hogy ez a szám legalább 35 volt. Áldozatait többnyire megfojtotta.

Arról volt híres, hogy megnyerő külsejével elcsábította áldozatait, majd megerőszakolta és megölte őket. 1974-ben legalább 18 embert gyilkolt meg - egyeseket szexuális bántalmazás közben, másokat véletlenül. A rendőrök 1974-ben lelőtték.

Forrás: YouTube

Mit tennél, ha egy vadidegen, de vonzó férfi segítséget kérne tőled?

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.