Jennifer Lopez sztár pénz siker Celine Dion Császár Zsanett csillogás
Sokan álmodoznak arról, hogy egyszer majd híresek és gazdagok lesznek, és maguk mögött hagyhatják a régi életüket. A tehetség önmagában viszont nem elegendő, hiszen a sikerhez vezető út sok áldozatot, lemondást és eltökéltséget követel.

És persze némi szerencse is kell hozzá. Az alábbi sztárok mindannyian kitartásuknak köszönhetik karrierjüket és népszerűségüket, de az igazi áttörés mindegyiküknél másképp történt.

Akinek nem csak a feneke tökéletes - Jennifer Lopez

"Nem szabad elfelejtened az egyéniséged értékét - hogy van benned valami különleges, ami nincs meg másban." Jennifer Lopez a világ egyik legszexisebb és leginspirálóbb nője, aki az élet számos területén képes megcsillogtatni tudását. Nemrég a Super Bowl Halftime Show-jában lépett színpadra, ami bizonyítja, hogy pályafutása csúcsán áll.

Történetében a professzionalizmus tökéletes példája is benne van. A latin díva kőkeményen küzdött az álmaiért, és nem elégedett meg azzal, hogy szerepeljen egy-egy híresség videoklipjében. J. Lo a 90-es években tűnt fel először a vetítővásznon, de a nagy kiugrás még váratott magára. 1996-ban aztán kiválasztották a 'Dalok szárnyán' főszerepére, aminek a sikere végül igazi filmcsillaggá avatta.

A diszlexiától a szupersztárságig - Jim Carrey

A kanadai születésű komikus gyerekkorában diszlexiában szenvedett, így kénytelen volt humorral és kreativitással kompenzálni. Később ennek jó hasznát vette a The Comedy Store színpadán, ahová Rodney Dangerfield stand-upos ajánlására került be. Az Ace Venturával robbant be a köztudatba, csak ő volt képes így eljátszani a lökött detektívet...

Ezután a Dumb és Dumber, valamint a Maszk című filmek következtek, amelyek végképp a szakma élvonalába emelték őt színészként. A gumiarcú nevettető egy korábbi interjúban azt mondta: ha nem jött volna össze neki a siker a showbizniszben, akkor most valószínűleg a hamiltoni acélgyárban dolgozna.

Akinek a vérében van a zene - Céline Dion

A csodálatos hangú énekesnő kisgyermekkora óta foglalkozik zenével. Pályafutása igazi tündérmese: 12 évesen írta első dalát (Ce n'était qu'un rêve, magyarul Csak egy álom), és édesanyjának köszönhetően vágya valóra vált. Thérèse ugyanis elküldte a felvételt a producer René Angélilnek,akit annyira lenyűgözött a lány hangja, hogy eldöntötte, sztárt csinál belőle.Céline nagy pillanata 1997-ben érkezett el, amikor is felénekelte a Titanic betétdalát. A 'My Heart Will Go On' minden idők egyik legnépszerűbb száma, mára már örök klasszikussá vált.

A Jóbarátok, mint az élet nagy ajándéka - Jennifer Aniston

Sokan irigykednek a többszörös díjnyertes Jennifer Anistonra, pedig neki sem hullott minden csak úgy az ölébe. Mielőtt befutott színésznő lett Hollywoodban,a szőke szépség futárként, pincérnőként dolgozott, részvényeket árult, és több sikertelen tévésorozat gárdáját erősítette. Jen már éppen azon gondolkodott, hogy abbahagyja az egészet, amikor beválogatták a Jóbarátokba.Rachel szerepének eljátszása komoly fordulópontot jelentett a karrierjében, ami innentől kezdve töretlenül ívelt felfelé.

Elszántság, kitartás, alázat - Gigi Hadid sikerének receptje

A dögös kaliforniai szépség érettségi után New Yorkba költözött, hogy modell lehessen. Elmondása szerint mindent megtett azért, hogy felfigyeljenek rá. Castingról castingra járt, ám sokszor hiába, mert nem hívták vissza újabb meghallgatásra. Egy szép napon azonban minden megváltozott.

Az ügynöke hívta, hogy Carine Roitfeld - a divatvilág egyik legbefolyásosabb nője - találkozni akar vele. Ezután következett Gigi számára a nagy áttörés. 2014 februárjában a CR Fashion Book címlapjára került, és még ugyanebben az évben szerepelt Tom Ford több kampányában is, ezzel pedig kinyílt az ajtó a szupermodellség felé.

SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!Forrás: Mudra László

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.