Valentin nap Tékasztorik filmajánló filmbemutató Bihari Viki
A Tékasztorik 2 nagyjából úgy kezdődik, mint a legújabb Terminátor mozi. Az alkotók ott egy pillanat alatt likvidálták John Connort, akinek túlélésért végigizgulhattuk a korábbi filmeket. A Tékasztorik új installációjában pedig a szépen felépített Elek Feris szerelmi szálat vágják el - még mielőtt az első korty kóla finoman lecsúszna az ember torkán.

Az alkotók szerint a második rész nem hasonlít az elsőhöz, pedig rengeteg a párhuzam. Az is Viki életéről szólt - persze jócskán kiszínezve -, és a folytatás is. A 2017-es filmben Viki otthon lakott a szülőknél, egy magányos videotékában dolgozott, és kereste a Nagy Őt.

Az új részben ismét az igazit keresi, de már nem a szülőkkel él. A téka becsődölése után egy reklámügynökséghez kerül, ahol jól fizető szövegírói állása miatt nívós albérletbe költözhet.
Szabadidejében blogolni kezd, amivel komoly szándékai vannak: filmet akar csinálni belőle. A szingli lét lehetővé teszi, hogy randizgasson és közben akár stábot is verbuváljon magának. Amíg fel nem bukkan az újabb Nagy Ő.

Forrás: Tekasztorik/Facebook

Persze a Tékasztorik nem lenne Tékasztorik téka és sztorik nélkül. Viki gondosan lemásolta az összes kölcsönzős filmet, és egy illegális online téka keretein belül árulja azokat. A pénz mellett egy filmajánlásokért telefonálgató új fiú, Tihamér (Szabó Máté) is felbukkan, de Viki figyelmét egy másik férfi tereli el.

Az először blogolvasóként, majd munkatársként megjelenő Szabi (Kamarás Iván) új kihívás elé helyezi hősünknek. Szabi nem egy átlagos férfi. Őt nem érdeklik a bikini modellek, ő azt szereti, ha egy nőn van mit fogni.Viki, aki a Ferivel való szakítás után pont fogyókúrázni kezdett, ezzel nagyon könnyű feladatot kap.

De érdemes-e ekkora áldozatot hozni egy férfi miatt?

SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!Forrás: Mudra László

Nyitókép: Tekasztorik/Facebook

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.