Demi Moore élete színésznő Balogh Orsolya születésnap
Ma ünnepli 57. születésnapját Demi Moore! A jeles alkalom okán összeszedtünk 7 meglepő érdekességet a még mindig hihetetlenül gyönyörű és sikeres színésznőről - aki az elmúlt hetekben úgyis nagy port kavart önéletrajzi könyvével, az Inside Outtal.

Hogy kivételes színésznő, ezt mind tudjuk. Viszont azt nem, hogy...

1. Lélekölő gyerekkora volt...

Apja két hónapnyi házasság után lelépett. Alkoholista anyja, Virginia, és második férje, Danny Guynes nevelte tovább, aki rendszeresen eljátszotta a pénzüket valamilyen szerencsejátékon - és ha ez nem lenne elég, 37 évesen öngyilkos lett. Ezt követően egy jó darabig járták az országot, mielőtt Dél-Kaliforniában letelepedtek volna.

Egy idő után anyja bárokba kezdte cipelni a lányt, hogy felkeltse a férfiak érdeklődését - mivel folyamatos anyagi csődben éltek. 15 éves korában megerőszakolta egy férfi, aki állítólag fizetett az anyjának az erőszakért. A férfi utána azt kérdezte tőle: "Milyen érzés, hogy az anyád k*rvának adott 500 dollárért?" Egy évvel később el is költözött az anyjától. Kimaradt a középiskolából, és modellkedni kezdett.

Forrás: AFPforum/ Collection Christophel/© Castle Rock Entertainment / Lobell Bergman Productions/Castle Rock Entertainment / Lobe

2. A gyönyörű színésznő egykor kancsal volt!

Gyermekkorában két műtétre volt szükség a szemeinek korrigálásához. Továbbá veseelégtelenségben is szenvedett, így kórházi kezelésekre kellett járnia.

3. Alkohol- és drogfüggő volt...

Modellkedése idején többek között "kipróbálta" a kokaint is - ezzel magyarázható, hogy miért hozza olyan jól a kábítószerfüggő szerepét az 1985-ös Szent Elmo tüzében című filmben. Később leszokott, ám mikor 6 hónapos terhesen elveszítette születendő kislányát, Chaplin Rayn-t, akkor újra visszanyúlt az alkoholhoz és a gyógyszerekhez.

3. férje, Ashton Kutcher egy idő után azonban nem tolerálta jól a színésznő felerősödő függőségét, így 2013-ban el is váltak - miután Demi megtudta, hogy férje megcsalta. A szexi sztár egyébként a mai napig keményen dolgozik azért, hogy végleg legyőzze függőségeit.

Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit, usage worldwide/Dennis Van Tine/Geisler-Fotopres

4. 18 évesen ment először férjhez.

18 évesen lett a 30 éves Freddy Moore rockzenész felesége, akivel Los Angelesbe költözött, de mindössze 4 évig voltak házasok, mivel Demi nem bírt leállni káros szenvedélyeivel. A házaspár a német színésznő, Nastassja Kinski szomszédságában lakott, aki arra ösztönözte Demit, hogy színésznő legyen. Ebből is látszik, hogy semmi sem történik véletlenül.

5. Megcsalta első férjét!

Az örökké fiatal Demi önéletrajzi könyvében bevallott egy megcsalást is, ami még az első esküvője előtti éjjelen történt. Lelépett a saját lánybúcsújáról, és felment egy srác lakására, akit alig ismert. Akkoriban nem tudta, miért teszi, ma viszont úgy gondolja, hogy nem bírta elviselni a döntése súlyát, és így akarta valamiképp szabotálni a házasságát.

Forrás: AFP/Vince Bucci

6. Bruce Willis azt akarta, hogy otthonülő anya legyen.

Második férje Bruce Willis volt, akinek 1987 és 2000 között volt a felesége, amondó volt, hogy a karrier elveszi az időt a családtól és a gyermekneveléstől. Nem volt ínyére, hogy felesége igyekezett megtartani a karrierjét, de közben próbálta ellátni a feleség és a családanya szerepét is. Házasságukból három gyermek született, a most 31 éves Rumer, a 28 éves Scout és a 25 éves Tallulah.

Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit/Dave Starbuck/Geisler-Fotopress

7. A babák és plüssmajmok megszállottja!

A Ghost sztárja lelkes babagyűjtő. Becslések szerint körülbelül 3000 babát birtokol. Korábbi férje, Ashton Kutcher, egyszer azt mondta, hogy totál kiborítják a babák és majmok, amikből akkoriban a hálószobába is jutott.

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!Forrás: Mudra László

Nyitókép: AFPforum

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.