Brad Pitt Nagy X. Viktória legjobb pasi színész film színészkedés
Kedves Brad! Sok év eltelt azóta, hogy az első poszteredet feltettem a falamra. Rajongásom nem csökkent, de a falról már lekapartalak. Egyszer megfogadtam, sosem fogok rólad nyáltengerbe fulladó cikket írni.

Ezt tartom, de itt az ideje, hogy felvállaljalak. :-)

Szerintem - bár Hollywood örökös szexszimbólumaként tartanak számon - akkor vagy a legérdekesebb, amikor feszegeted a határokat. Íme, 5 filmed, ami azt bizonyítja, hogy még mindig te vagy a legjobb pasi.

12 majom

Terry Gilliam vizuálisan felkavaró filmje fordulatos történettel és őrült karakterekkel szögezi székéhez a nézőt, aki már az első fél órában megkérdőjelezi az emberiség mibenlétét. Szereped szerint egy excentrikus beteget alakítasz, aki a filmbeli, bizarr sárgaház egyik legérdekesebb alakja.

Annyira nem voltál szívdöglesztő, hogy nem lehetett nem rád figyelni, amikor feltűntél a színen. Így gondolta ezt a Golden Globe-díj zsűrije is, ezért te kaptad meg a díjat. A bemutatót nem előzte meg felhajtás, de utána beütött a film, ami ma is a sci-fi műfaj egyik legjobbjának számít.

Forrás: AFPforum/ Photo12/Archives du 7e Art/Universal Pictures

Hetedik

Főszerepet kaptál minden idők egyik legzseniálisabb filmjében, amelynek már a főcíménél elment a kedvem a pattogatott kukoricától. David Fincher rendező új, dermesztő szintre emelte a sorozatgyilkosról szóló alapmesét, így a film mindenkit sokkolt, aki a szokásos nyomozós mozira számított.

A minden tónusában sötét művet a mai napig koppintják a filmesek, a nyomasztó hangulat egy percre sem engedi el a nézőt, aki üveges tekintettel mered maga elé a "vége" felirat után. Bár Kevin Spacey és Morgan Freeman mellett nehéz lehetett felnőni a feladathoz, de az arcodon végigfutó érzelmek a csúcsjelenetben felemeltek a legnagyobbak közé.

Forrás: AFPforum

Harcosok klubja

Tyler Durden karakterével csattanós választ adtál a szépfiú skatulyára. Miközben saját szexepiledet parodizáltad, hagytad, hogy a szereped tökéletes karikatúráját adja mindannak, amiről a férfiak azt gondolják, hogy azzá akarnak válni.

A kultfilmnek tartott mű úgy mutatja be a fogyasztástól beszűkült emberiség frusztráltságát, amelyet csak az anarchia képes megváltoztatni, hogy a néző úgy érzi, percenként kap egy pofont. Mindenkit sokkoltál nyers és intenzív játékoddal, a fitneszimádók pedig nem győzték vizsgálni a kockákat a hasadon.

Forrás: AFPforum/ Collection Christophel/© FOX 2000/Fox 2000

Becstelen brigantyk

A nácivadász Aldo Raine hadnagy ravasz, kicsit őrült karaktere új színészi dimenziókba repített. A nézők imádták az akcentusodat és kivételes karakterábrázolásodat, amitől ez a klasszikus Tarantino-figura erkölcsi hőssé válik. Akárhányszor feltűnsz a szivaroddal és hencegő nézéseddel, a néző tudja, hogy minden rendben lesz, hiába dúl odakint a második világháború. Azóta sem röhögtünk ennyit a buongiorno kifejezésen.

Forrás: AFPforum

Volt egyszer egy Hollywood

Cliff Booth karakterét mintha rád öntötték volna: laza vagy, elégedett, olykor meditatív, de dühöngő őrült leszel, ha kell. Imádjuk, ahogy rajongsz a kutyádért, hogy hűséges vagy a legjobb barátodhoz, és ahogy a hajadat autózáskor fújja a szél. A napbarnított kaszkadőrt elképesztő őszinteséggel ábrázolod.

Tarantino csodás filmet alkotott a hollywoodi aranykorról, amelyben te mozgatod a díszletet barátod, Rick Dalton számára. Hol a Napot hozod, hol a hegyeket... És igen, tegyük hozzá: a női nézők többsége szeretett volna antennává változni, amikor félmeztelenül nekiálltál szerelni a tetőn.

Forrás: AFPforum/ Collection Christophel/© Andrew Cooper - Sony Pictures Entertainment - Heyday Films - Visiona Romantic

Utóirat: Mondanom sem kell, az Ad Astra című új filmedre már megvan a jegyem. Szerintem egész jól fog állni neked a szkafander is.

SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!Forrás: Mudra László

Nyitókép: AFPforum

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.