szex Chaplin Einstein Nagy X. Viktória szexmágnes történelem Andersen híres ember Gandhi Mozart orgia
A történelem nagyjaira hajlamosak vagyunk szexualitástól mentesen tekinteni, sőt, a történetírók egy része is erre buzdít minket. Holott semmivel sem különböznek tőlünk: a zárt ajtók mögött géniuszaink ugyanolyan hűtlenek, fetisiszták vagy perverzek voltak.

Hogy mi ebből a tanulság? A cikk végére kiderül.

Albert Einstein

Ha a világ leghíresebb tudósára gondolunk, szinte mindenkinek a bohókás nagypapi képe ugrik be, akinek a relativitáselméletet köszönhetjük. Magánlevelezéséből és a kortársak elbeszélésből azonban kiderül, hogy Einstein csak a fizikához volt hűséges. A fiatalon jóképű tudós szexmágnes hírneve idős korában is fennmaradt. Két házassága mellett számos afférja volt, amelyeket nyíltan vállalt.

Úgy vélte, hogy az ember természetes vágya a házasságon kívüli viszony, és nem teszünk jót magunkkal, ha ennek a vágynak ellenállunk. Az ember ugyanis természeténél fogva nem monogám, és az ösztönök még erősebben utat törnek a felszínre, ha azokat konvenciókkal próbálják elnyomni.

Forrás: AFPforum

Wolfgang Amadeus Mozart

A legendás zeneszerző annyira zseni volt, hogy már öt évesen szimfóniát írt. Amikor viszont nem hangjegyeket vetett a papírra, akkor unokatestvérének írt meglehetősen szokatlan hangvételű és stílusú leveleket. A kuzinnak küldött irományok obszcén, trágár soraiból feltárul a korabeli altesti humor.

Téved, aki egyedi esetnek véli ezt a levelezést, a zeneszerző ugyanis a szüleinek és testvéreinek is hasonló szellemben írt. Mondhatni, az egész családra jellemző volt a vulgáris stílus - aki nem hiszi, olvasson Mozart-szövegeket németül!

Forrás: AFPforum

Hans Christian Andersen

Irodalmi berkekben ma is vitatott, hogy Dánia Shakespeare-je egy meleg szűz volt-e, az azonban tény, hogy a világ legismertebb meseírója naplóban dokumentálta az önkielégítéseit. A kis hableány szerzője állítólag mindkét nemet csodálta, de szexuális élete roppant szerény volt - már ami a társas verziót illeti... Bárkivel találkozott, utána részletesen feljegyezte, hogy maszturbált-e, és ha igen, milyen volt. Pici, keresztszerű szimbólummal jelezte az élmény intenzitását, amely olykor fájdalmasan jó volt a számára.

Forrás: AFPforum

Charlie Chaplin

A némafilmek sztárja négy feleséget is elfogyasztott, és sokáig tartott, amíg lenyugodott. Talán a szegény gyerekkornak, valamint a terhelt szülői háttérnek köszönhető, hogy a mozimágus arrogáns és kegyetlen férfi hírében állt. Luis Bunuel My last breath című könyvéből kiderül, hogy zárt ajtók mögött Chaplin hírhedt orgiákat szervezett a spanyol alkotónak, és állítólag ő volt az első rendező, aki intézményesítette a díványt, mint hivatalos szereposztó eszközt.

Némafilmes kellékekkel tesztelte a színésznők előadó képességeit, kártyákkal és mimikával kommunikált a meghallgatásra érkezőkkel, majd végül levetkőztette őket, hogy a mellüket is szemügyre vegye...

Forrás: AFPforum

Mahatma Gandhi

India leghíresebb politikusa soha nem is próbálta leplezni, hogy meztelen nőkkel - köztük az unokahúgaival - aludt együtt. Mint mondta: ez egyfajta cölibátusi kísérlet, amire szüksége volt a spirituális utazásához. Úgy vélte, hogy a kísértés által tudja felmérni saját erejét vagy épp gyengeségét.

37 évesen tett szüzességi fogadalmat, ezt követően jöttek a vágykergető tesztek, amelyekben az alvás mellett volt érzéki tánc és csoportos fürdőzés is. Gandhi azt vallotta, hogy a testnedvek visszatartása erősebbé teszi az embert - bár állítólag az érintéssel nem fukarkodott a közös programok alatt.

Forrás: AFPforum

Megnyugodhatunk: ha szexről van szó, a legnagyobb koponyák is ugyanolyan emberek, mint mi, közönséges halandók. Szóval, akkor se aggódjunk, ha mondjuk, lábfetisiszták vagyunk! Attól még akár Nobel-díjat is nyerhetünk.

Szextörténelem: XIII. Lajos nem tudta, mit kell csinálni egy nővel...http://www.she.hu/kultur-mi/20190625-szextortenelem-xiii-lajos-nem-tudta-mit-kell-csinalni-egy-novel-greta-may.html
SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!Forrás: Mudra László

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.