csata hercegné Jónás Zsófi Meghan hercegné Kate Middleton összehasonlítás Meghan Markle Katalin hercegné
2018-ban a britek (és az egész világ) kapott egy új hercegnét, Meghan Markle személyében. Már akkor beindultak a találgatások, hogyan is fog kijönni Vilmos felesége és a királyi család legújabb tagja.

Habár az első hírek arról szóltak, hogy a két nő nagyon gyorsan megtalálta a közös hangot, az utóbbi hetekben nemcsak, hogy viharfelhők, hanem komplett tájfun söpört végig a királyi család fiatal generációja felett. Két dudás egy csárdában, ugyebár...

A brit lapok nem győzték az iramot, olyan gyorsan jöttek egymás után a balhék és a pletykák, amelyek mind-mind a két hercegné elmérgesedett viszonyáról szóltak. És szinte mindegyik arra volt kihegyezve, hogy a hölgyek mennyire eltérő személyiségűek. De miért is ennyire különböző ez a két nő? Nemcsak a híres brit-amerikai ellentétes mentalitás az oka.

Az a bizonyos háttér...

Jó, jó, többről van itt szó, mint a nemzetiségről meg családról, de nem lehet nem itt kezdeni a dolgot. Amíg Kate egy rendezett, szinte tökéletes középosztálybeli angol családból származik, addig Meghan, hát, hogy is mondjam... Sussex hercegné családja maga az őskáosz: elvált szülőktől kezdve az adócsaló apáig minden van. A testvéreit meg már meg sem említem.

Amíg a Middleton család még egy interjút sem adott a sajtónak (vagyis 2018-ig), addig a Markle család minden egyes alkalmat megragad arra, hogy szerepeljen a címlapokon. Kicsit mást hoztak a hölgyek otthonról.

Forrás: AFPforum/Paul Ellis

Ki a divatosabb?

Habár mind a ketten nagyon csinosan öltöznek, a stílusuk teljesen különbözik. Kate maga az egyszerű elegancia, aki nem fél egy ruhát többször is felvenni. Könnyedén csempész be a ruhatárába fast fashion darabokat, amelyek elérhetőek bárki számára. Már ha idejében kapcsol, és azonnal rohan a boltba, ugye.

Ezzel szemben Meghan megtestesíti a hollywoodi csillogást. Ami nemcsak a ruha szabásán, hanem az árcéduláján is meglátszik. Ez pedig okoz némi feszültséget a briteknél.

Egy divatblog nemrég kiszámolta, mennyi is az annyi, és Sussex hercegnéje hatszor annyit költött ruhákra 2018-ban, mint Cambridge előkelősége. A csatát azonban hivatalosan is Meghan nyerte, ugyanis a Vogue szerint a 2018-as év egyik legjobban öltözött nője lett.Kate fel sem került a listára. Gondolom, ez nem tett túl jót az erősen megtépázott kapcsolatuknak.

Forrás: AFPforum /Dean Purcell

Ki a botrányosabb?

Azt hiszem, ez nem is kérdés. Kate is követett el hibákat, lásd a félmeztelen fotókat a francia nyaraláson. De 8 év alatt sem volt annyi botránya, mint Meghannek az első fél év alatt.Sussex hercegnéje meg van áldva egy elég zajos és mindenre elszánt családdal, ami nem könnyíti meg az életét.

A Buckingham Palota leglojálisabb alkalmazottai felmondanak miatta, nemrég pedig napvilágra került, hogy ő maga vette a drogot az első esküvőjére, amit kis selyem zacskóba csomagolt. Ilyen köszönőajándékról sem hallottam még... Egyesek szerint Kate pont ezt a feltűnő viselkedést nem képes tolerálni sógornőjében.

Forrás: AFPforum/ Tolga Akmen

Azok a betarthatatlan szabályok

Valljuk be, Cambridge hercegnéje a szabálykövetés mintapéldánya. Legnagyobb ellenszegülése a kedvenc telitalpú cipője volt, amit a királynő nem igazán kedvelt. Ez aztán lázadás a javából! Vele ellentétben Meghan egy-egy megjelenés alkalmával annyi szabályt szeg meg, amennyit csak lehet.

Ékes példa erre a brit divatvilág díjkiosztóján való szereplése. Nem volt rajta egy olyan dolog sem, ami ne sértette volna a királynő által diktált szabályokat. Ám sokan pont ezt szeretik benne: megreformálja a már áporodott szagú brit monarchiát.

Team Kate vs. Team Meghan

Lassan Team Kate és Team Meghan csapatokra oszlik Nagy-Britannia. Na jó, csak viccelek. Bár valahol már láttam ilyen pólót... Mivel a hölgyek nagyon ellentétesek, így a rajongó táboruk is az. Mondhatni, jó időben jött Meghan, mivel Kate fénye kicsit megkopóban volt.

Azért az állandó jó kislányokat hamar meg lehet ám unni. De most, hogy itt van a rebellis Meghan,Kate lett a bezzeg hercegné. Hirtelen nagyot ugrott a tetszési indexe. Vicces látni, hogyan lett az unalmas megbízhatóságból egyszerre klasszikus értékállóság.

SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!Forrás: Mudra László

Nyitókép: Afpforum

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.