Brad Pitt rajongás pasik Zorro férfiak filmhősök film hős Achilleus Richard Gere
Vannak filmek, amikben a nők többsége rajong a (persze általában jóképű színészek által megformált) főszereplőkért. De vajon a valóságban is bejönne, ha hasonló tulajdonságokkal lenne megáldva a srác, akibe beleszeretünk?

Lássunk pár népszerű kedvencet, és döntsük el, bevállalnánk-e őt a hétköznapokban is...

Achilleus a Trójából

Brad Pitt Achilleus szerepében tuti bugyilecsúszósra vette a szűkszavú hős figuráját. Minden megvan benne, amiről a csajok kislány koruk óta álmodoznak. Erős, büszke, öntudatos férfi, aki a keménysége mellett szeretni is képes. Ráadásul a szerelemért még azt is hajlandó lenne beáldozni, hogy a neve fennmaradjon az utókor számára.

Forrás: AFPforum/ EyePress/Hon-Man Fung

A forrófejűsége azonban sok problémát vetne fel a hétköznapi életben. Nem is beszélve a "szemet szemért" felfogáshoz való kötődéséről. Elég lenne, ha valamelyik rokonod keresztbe tenne az ő rokonának, máris bosszúért kiáltana, és beindulna a vérengzés...

Zorro

Szabadon dönthetünk, melyik feldolgozásban képzeljük magunk elé a főszereplőt: Alain Delon, esetleg Antonio Banderas megformálásában? Az a játékosság és sárm, amellyel hősünk az igazságtalanság ellen küzd, hanyag eleganciával forgatva a tőrt, mindkét esetben lenyűgöző. Ki ne akarna egy olyan pasit, aki fáradhatatlanul harcol egy nemes célért, ráadásul kifejezetten szexi fekete köpenyben és álarcban - sőt, még azok nélkül is?!

Forrás: AFPforum/ Collection Christophel/© Columbia Pictures / Tornado Productions Inc/Columbia Pictures / Tornado Prod

Mindez azonban csak addig hangzik jól, míg el nem képzeled, hogy életed szerelme esténként mondjuk, szúrt sebbel tántorog be az ajtón. Már ha egyáltalán hazamegy, és nem halt bele a "hősieskedésbe". Én speciel már attól kiakadnék, hogy épületek tetejéről ugrálna a ló hátára - ha valaki a gyerekem apja akar lenni, az ennél sokkal jobban vigyázzon magára!

Edward Lewis a Micsoda nőből

A Richard Gere által megformált karakter első blikkre mindent hoz, amire buknak a csajok. Tökéletes úriember, jóképű, sármos - és nem mellesleg felveti a pénz. Az már csak hab a tortán, hogy olyan mélyérzésű, hogy még egy rosszlányban is képes meglátni az emberi értékeket.

Forrás: AFPforum/ Collection Christophel/© Silver Screen Partners IV/Silver Screen Partners Iv

Ha azonban lelépne a filmvászonról, elég kiábrándító fazonnak találnánk. Hiszen sikeres üzletemberként olyan elfoglalt, hogy még a hagyományos ismerkedésre sem pazarol időt. Ezért voltaképpen csak úgy lehetne vele összejönni, ha hasonló foglalkozást űznénk, mint Julia Roberts a filmben... Azt meg még egy ilyen pasi kedvéért sem tenné senki, ugye?

Lehetne folytatni a felsorolást, de minél több népszerű filmhőst idézek fel, annál világosabb, milyen jó, hogy a hétköznapokban valódi, hús-vér férfiak vesznek minket körül, sokkal tolerálhatóbb hibákkal, mint a kitalált pasiké. Persze ettől még a moziban lehet álmodozni, hölgyeim. De csak akkor, ha utána még nagyobb örömmel fordulunk a valós felhozatal felé.

11 csodálatos film a szeretetrőlhttp://www.she.hu/kultur-mi/20161118-filmek-szeretet-lista-elet-emberseg-lelek.html
SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!Forrás: Shutterstock

Nyitókép: AFPforum

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.