Bruce Willis Die Hard Jónás Zsófi karácsony film
A Die Hard a valaha volt legkarácsonyibb film! Simán kenterbe veri Kevint meg a betörőit. Vita nincs.

Aki mégis vitatkozna, annak itt van 5 megcáfolhatatlan érv, hogy miért nincs igaza:

1. Család, béke szeretet

Hát van annál karácsonyibb dolog, minthogy valaki a szeretteivel akarja tölteni az ünnepet? De komolyan, a mi hősünk, John McClain még a kontinenst is átutazza azért, hogy a feleségével és a gyerekeivel lehessen. Az, hogy az asszonyt még meg is kell menteni a terroristáktól, az egyik legromantikusabb tett, amit egy férj tehet imádott nejéért. Bár azért Holly-t sem kell félteni, valljuk be.

Forrás: AFP forum/Photo12/A20Th Century Fox

2. Igazi Grinch feeling

Gyakorlatilag az egész film arról szól, hogyan próbálja ellopni Hans Gruber a karácsonyt. Igaz, hogy nem zöld és szőrös, cserébe viszont az egyik legszexibb főgonosz, akit valaha láttam a filmvásznon. De jön Bruce Willis, aki megmenti az ünnepet, és mindenki mehet haza pulykát enni! Na jó, nem mindenki, de ezt most inkább hagyjuk...

3. A céges karácsonyi parti varázsa

Manapság olyannyira hozzátartozik az ünnepekhez a céges buli, mint a bejgli, az adventi koszorú vagy apa anyázása fafaragás közben. Na, ebben a filmben megvan minden, ami egy igazi multinacionális cég karácsonyi buliján van. Vizezett pezsgő, hatalmas karácsonyfa, rettenetes zene és a főnök irodájában enyelgő kollégák.

7 film, ami a valódi szerelemről szólhttp://www.she.hu/kultur-mi/20171129-valodi-szerelemrol-szolo-filmek-krajnyik-cinti.html11 csodálatos film a szeretetrőlhttp://www.she.hu/kultur-mi/20161118-filmek-szeretet-lista-elet-emberseg-lelek.html

4. Édes mellé kell nekem valami sós

Szenteste tájékán már annyira, de annyira telítődöm az All I Want for Christmas-szel és társaival, hogy kell valami, hogy levezesse ezt a töménytelen giccsparádét. Ez a film pedig éppen jól ötvözi az akciót és a karácsonyt. Nyilván, ha lesznek gyerekeink, akkor meg fog változni a helyzet, és nem a Nakatomi toronyház ostromát fogjuk nézni.

De addig szenteste Die Hard, másnap este Die Hard 2!

Forrás: AFPforum/ Collection Christophel/© Gordon Company / Silver Pictures/

5. Ó, azok a nyolcvanas évek!

Hatalmas rajongója vagyok a nyolcvanas és kilencvenes évek akciófilmjeinek, aminek egyik, ha nem a legjobb darabja a Bruce Willis klasszikusa. (Itt jegyezném meg, hogy csak az első három rész érdemel említést, a többit hagyjuk...) Az pedig, hogy összeköthetem a karácsonyt a kedvenc filmes korszakommal, tiszta haszon!

Nyitókép: Shutterstock/ AFPforum

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.