Peru dióssi gábor inka rövidfilm önző váróterem önmegvalósítás Hegyi Barbara kisfilm
Nehéz mit mondani erről a filmről. Igazából megszólalni sem könnyű, miután végignézi az ember. Hol a határ az önmegvalósítás és az önzőség között? Van-e joga egy anyának valóra váltani az álmait? És te melyik döntésedről nem akarod bevallani, hogy hiba volt?

Egy nő és egy idős úr beszélgetnek az üres váróteremben. Különbözőbbek talán nem is lehetnének: az öreg úr (Dióssi Gábor) bohókás és kedves, a nő (Hegyi Barbara) pedig bátor és határozott. Egy igazi erős asszony, aki bejárta Dél-Amerikát az inka kultúrát kutatva. Megküzdött azért, amire vágyott, és büszke mindenre, amit elért. Vagyis nem egészen mindenre...

Sokolowski András: Váróterem

U.i.: A stáblistánál mindenki figyeljen arra, hogy ki a forgatókönyvíró - mert lehet, hogy vezető szerkesztőnk nevét találja majd ott. ;)

Nyitókép: Sokolowski András

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.