festészet virág Gustav Klimt kultúra festmény
Gustav Klimtről mindenkinek az aranyozott női portrék ugranak be - hiszen manapság mindenféle csecsebecsére, bögrére, füzetre, esernyőre rányomtatják. Tudtátok, hogy ugyanolyan látomásszerűen gyönyörű képeket festett virágokról is, mint az éterien kecses nőalakokról?

- fogalmazza meg Gustav Klimt líraian a természet varázsát. Pont ez az elbűvöltség és csodálat köszön vissza képeiről is!

Gyönyörködjünk bennük együtt!

Forrás: Origo

Forrás: Origo

Figyeljétek meg, ahogy minden kis levelet, hullámcsillámot, apró pontocskák jelenítenek meg, melyek között áttör a ragyogó fény. Szinte érezni a friss levegőt, a szelet, a hullámzó vizet, a virágok és lombok illatát. Ilyen varázslatra csak az igazán nagy művészek képesek!

Forrás: Origo

Forrás: Origo

Forrás: Origo

Forrás: Origo

Forrás: Origo
Forrás: Origo
Forrás: Origo

Forrás: Origo

Nyitókép: Wikipédia

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.