Árbajnok és teljesítménysztár – megérkezett a Redmi Note 10 5G

PR cikk
Az 5G-s készülékek az okostelefonok új korszakát hozták el. Ebben tör a csúcsra a Xiaomi a múlt héten bemutatott Redmi Note 10 5G-vel. Stílusos dizájn, triplakamera, gyorstöltő, kijelzőgarancia és most ajándék aktivitásmérő is jár hozzá.
Forrás: Xiaomi

Kedvező ár, prémium minőség

A Redmi Note 10 5G a jelenlegi piacon az egyik legmegfizethetőbb 5G-képes telefon. A kedvező ár azonban nem jelent kompromisszumot a minőség terén! A 7nm-e gyártástechnológiával előállított MediaTek Dimensity 700 processzor, a dual 5G SIM és az integrált modem a prémium kategóriára jellemző teljesítményt biztosít.

Szemet gyönyörködtető

A 90 Hz-es, 6,5 colos AdaptiveSync DotDisplay kijelző mindig automatikusan az adott tartalomhoz igazítja a megjelenítést – a videóstreameknél 30 Hz-es frissítési sebességet alkalmaz, a közösségi média felületeinek böngészése közben azonban már 60 Hz-re vált, játék közben pedig 90 Hz-re emelkedik a frissítési ráta. Arról nem is beszélve, hogy a készülék borításának színskálája kimondottan természetesen hat, nem érdemes eltakarni, egy átlátszó tokkal villoghatunk mások előtt az új készülékünkkel.

Dual 5G

Támogatja a fejlett 5G+5G Dual Sim Dual Standby technológiát, amely magával ragadóbb és simább 5G hálózati élményt nyújt játék vagy sorozatnézés közben.

Forrás: xiaomi

Triplakamera

A Redmi Note 10 5G megbízható működésű kamerarendszere egy 48 MP-es kamerából, egy 2 MP-es makró kamerából és egy 2 MP-es mélységérzékelőből áll, amivel nem nehéz jó fotókat készíteni.

Gyorstöltés, erős akku

Az 5000 Ah-s akkumulátor és a 18 wattos gyorstöltés teszik valóban ideális társsá a Redmi Note 10 5G telefont a mindennapokban. Egyrészt sokat kell strapálni, hogy lemerüljön, akkor viszont percek alatt életet lehet bele lehelni.

Extra kijelzőgarancia az első 6 hónapban

Az augusztus 31-ig vásárolt készülékek mellé a vásárlástól számított 6 hónapon át, egy extra kijelző csere garancia jár, amely egy alkalommal ingyenes kijelzőcserét biztosít a felhasználóknak abban az esetben is, ha véletlenül éri sérülés a készülék kijelzőjét.

Forrás: xiaomi

Praktikus

A Xiaomi egyik legkézreállóbb megoldása az oldalsó ujjlenyomat olvasó, de természetesen az olyan „funkciók” sem hiányoznak, mint az NFC, az infraport vagy a 3,5 mm-es jack-csatlakozó.

Ajándék jár hozzá

Az első vásárlók egy Mi Band 5 aktivitásmérőt kapnak ajándékba a promócióban résztvevő hivatalos értékesítési csatornákon, a készlet erejéig. A Redmi Note 10 5G + Mi Band 5 bundle ajánlott fogyasztói ára a kijelölt partnereknél 79.990 Ft.

Két változat Magyarországon

A 4GB + 64GB verzió bruttó 84.990 Ft míg a 4GB + 128 GB tárhellyel rendelkező variáns bruttó 89.990 Ft ajánlott fogyasztói áron lesz kapható.

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.