kibeszélő magazin csattanás bántalmazó kapcsolat nárcisztikus személyiségzavar
Kis idő múlva alvást színlelek. Magamban imádkozom, hogy aludjon el. Egyszer csak hallom mélyülő lélegzetvételét. Kényszerítem magam, hogy még jó darabig mozdulatlanul várjak. Nem tudom, mennyi idő telik el. Mindenem elgémberedik.

Óvatosan kibontakozom a karjaiból. Még levegőt sem merek venni. Némán fekszem mellette. Nem ébred fel. A percek óráknak tűnnek. Egyre messzebb araszolok tőle. Aztán kimászom az ágyból. Egy darabig állok az ágy mellett. Nem mozdul. Lábujjhegyen kiosonok.

A spermája a combom belső felén csordogál. Odakapok. Szeretném kikaparni magamból.

A fürdőbe sietek. Épp csak elérem a vécécsészét, kétrét görnyedve kiadom magamból az ebédet. Megmosakszom. Mindenhol. A konyhába megyek. Meghúzom a vodkás üveget. Még egyszer, aztán még egyszer. Valami furcsa dolog történik bennem, de nem tudom, mi lehet az. Lehet, hogy nem is történik semmi. Talán, csak képzelem ezt. Nem vagyok teljesen biztos benne. Leteszem az üveget.

Nézem. Lehet, hogy az sem igazi! Lehet, hogy én nem is én vagyok? Vagy álmodom. A műterembe megyek. Magamhoz veszem a pengét. Mélyen a csuklómba vágok. Először nem érzek semmit, aztán egyszerre éles, szúró, égető fájdalom árad szét az alkaromon. Nézem, ahogy a vér csordogálni kezd. Akkor ez valóság! Megkönnyebbülök.

Legszívesebben lekaparnám minden sejtem, ami valaha hozzád ért... Forrás: Shutterstock

Újabb vágást ejtek. Megbűvölten nézem, ahogy a vérem folyik, majd lecseppen a hófehér padlóra. Felemelem a fejem, és akkor meglátom a fiam babakori plüssét. Egy hosszú lábú, kockás nadrágba öltöztetett egér. Lenézek. Vértócsában állok. A penge hangos csattanással zuhan a földre. Térdre rogyok. Úristen! A gyerekeim! Nem tehetem ezt a gyerekeimmel!

Egy festékes rongyot szorítok a sebre. Nagyon vérzik. Ki kell jutnom ebből a házból! Elindulok. Kimegyek a bejárati ajtón, a kert felé indulok. Fogalmam sincs, hova mehetnék. Aztán bevillan, hogy a szüleimhez. A mögöttünk lévő utcában laknak, pár házzal lejjebb, mint ahogy a miénk áll. A kapu zárva. Átmászom rajta. Valami felsérti a lábam. Szédülök. Elindulok. Ekkor hallom meg Krisztián ordítását.

Előbb a nevemet kiáltja. Megmerevedek. Megint a nevemet kiáltja. Nem tudok mozdulni. Aztán állatias üvöltést hallat. Rohanni kezdek. Nem tudom, hogyan érek el a szüleim házához. Bemegyek a kapun. Zárva az ajtó! Dörömbölni kezdek. Kinyílik. Látom anyám arcán a hitetlen döbbenetet. Megkönnyebbülten rogyok a karjaiba.

– Könyörgöm! Ne engedd be! Be ne engedd! – zokogom. – Ígérd meg!

– Megígérem! – mondja anyám, és látom, ahogy apám lép ki a folyosóra.

Megmenekültem. Ez az utolsó gondolatom, aztán minden elsötétül előttem.

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.