önbizalom szeretetmorzsa önzés
Látszólag nagyon magabiztosnak tűnsz, olyannak, aki az összes nőt megkaphatja. Minden hétvégén más szerencsés kap zöld utat az ágyadba, úgy érzed, hogy tudsz válogatni. Pedig, ha belegondolsz... Nem te kaphatsz meg mindenkit, hanem pont fordítva: téged kaphat meg mindenki.

Míg büszkén gyűjtögeted a trófeáidat, az egód egyre csak duzzad. Őt is sikerült tőrbe csalnod, sőt, még őt is! Minél csinosabb a lány, annál nagyobb a sikerélmény. Igaz, hogy már több éve szingli vagy, de elhiteted magaddal, hogy ez azért van, mert te így akarod. És akkor jövök én...

Hívsz, ha unalmas perceidben éppen nincs mit csinálnod. Hívsz, ha nem ér rá egyik alkalmi partnered sem. Hívsz, ha részegen üldögélsz az utcán, és kanos vagy. De legfőképpen akkor hívsz, ha egy darab szarnak érzed magad.

Megerősítés kell. Visszaigazolás arról, hogy férfias, kívánatos és jó szerető vagy.

Csak egy éjszakára van rám szükséged, mert reggel már fullon van az ego aksid, te pedig derűlátóan, duzzadó önbizalommal veted bele magad az élet új kihívásaiba. Egészen addig, míg újra le nem engedsz. És akkor megint csörög a telefonom.

Nem fizikai kihasználásról van itt szó, ez annál sokkal több. Érzelmi, lelki és szellemi kihasználás az, amiben igazán remekelsz. Kell egy jó szó tőlem, egy poén, amin nevethetsz, közös zenélések, a pozitív kisugárzásom, ami újra életet lehel beléd, amikor a megfáradt hétköznapoktól kifulladsz. Csinos lány kell melléd, olyan, akinek van humora, lehet vele beszélgetni, érti és érzi, amit mondasz, és megértően bólogat, amikor a "sok hülye picsáról" panaszkodsz.

Forrás: Shutterstock

Ez mind csak kompenzálás

Persze azon az éjszakán odateszed magad! Kompenzálsz, amiért a hét többi napján tojsz a fejemre, az életemre, az érzéseimre. De olyankor mindent beleadsz: gyengéd, odaadó és romantikus vagy - hogy ne felejthesselek el egykönnyen, és mindig legyen kedvem visszakanyarodni hozzád, amikor majd ismét szükséged lesz rám.

Instant önbizalomturbó. Ez vagyok én számodra, semmi több. Még könnyebb elcsábítanod, ha épp csalódott vagyok, sebzett és kiábrándult.

Mert akkor nekem is szükségem van arra a szeretetmorzsára, amit egy éjszaka erejéig kapok tőled. Még reggel is kedves vagy, öleléssel válunk el, mint két jó barát. Hogy aztán megint hónapokra eltűnj.

Talán én is kihasznállak téged? Lehet... Hiszen megkapom tőled, amire éppen vágyom (vagy amire azt hiszem, hogy vágyom). A különbség csupán csak annyi, hogy míg a te egód általam növekszik, az enyém miattad mélyrepülésbe kezd. Lerombolsz. Mert nem vagyok más neked, csak egy használati cikk. Hülye, aki hagyja, nem igaz? De sajnos én is ember vagyok. Tegye fel a kezét az, aki egy-egy gyengébb pillanatában nem mond igent valakinek, aki a szerelem illúzióját ígérte!

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.