PR cikk hegyes orr bokacsizma szépség
Itt van az ősz, ez bizony már nehezen vitatható, még akkor is, ha idén extra hosszú időn át kitartott a késő nyári meleg. Ám a hajnalok, az éjszakák nem hazudnak, ahogy a korai sötétedés sem. Ez az időszak hangulati változást épp úgy hoz magával, mint váltást az öltözködésben. S itt most nem egyszerűen arra gondolunk, hogy a rövid ujjak hosszúvá alakulnak, ennél jóval érdekesebb és színesebb az őszi trend. Pláne, ha a cipők világáról van szó, pont ezért vonultatunk fel három ellenállhatatlan ötletet, és egy bónusz tippet, amikkel nemcsak színessé, hanem divatossá is varázsolható az őszi periódus.
Forrás: ecipo.hu

1. Hegyes orr – most tényleg?

Igen! A hegyes orr kecsességet kölcsönöz viselőjének, mivel nyújtja a lábat, ezáltal erősítve az elegáns megjelenést. Ugyanakkor ez a típusú fazon nem pusztán az elegancia hírnökeivel mutat jól, a hétköznapi darabokat is feldobhatja jelenlétével. Sokan azért tartanak tőle, mert attól félnek, hogy a lábujjaik sínylik meg a keskeny fazont, ám azt fontos kihangsúlyozni, hogy a hosszított orr nem érinti a lábujjakat, azaz a cipő kialakítása teljesen lábbarát.

2. Épp oly színesen, mint az ősz maga?!

Ha jobban belegondolunk, az ősz az egyik legszínesebb, ezáltal legizgalmasabb évszak. Persze, a tavasz kibontakozó szépsége is magával ragadó, ahogy a tél csillogó letisztultsága is felülmúlhatatlan, de ha a színesség a fő szempont, akkor vitathatatlanul az ősz a nyertes. Varázslatos, ahogy a természet lecseréli ruháját, ledobja leveleit, amik a szivárvány megannyi árnyalatában pompáznak. Mindehhez ízek, illatok kavalkádja is társul. És hogy hogy jön mindez az őszi cipőtrendekhez? Úgy, hogy ez a fajta sokszínűség a modellek kiválasztását is befolyásolhatja. Elég csak végignézni a https://ecipo.hu/c/ccc oldal felhozatalát. Színpompás. Természetesen nem árulunk el valószínűleg nagy titkot azzal, hogy a fehér, valamint a fekete térhódítását senki és semmi nem veszélyeztetheti. De, és itt most ez a „de” a lényeg, hasonlóan az előző évhez, idén is aratnak a színek, mégpedig olykor meghökkentő élénkséggel, árnyalati variáltsággal. Aki bevállalós, aki örömmel próbál ki új dolgokat, az megtalálhatja a számítását, egyúttal önmagát a bordó, a rózsaszín, vagy éppen a szürke színeiben.

Forrás: ecipo.hu

3. Időugrás, vagy mégsem, avagy csizmára fel!

Úgy tűnhet, az őszből hirtelen télben találjuk magunkat, ha a csizma említésre kerül, pedig valójában a bokacsizmák nagyon is alkalmas őszi viseletek. A fűzős verziók lazaságot, vagányságot testesítenek meg, de a visszafogottabb, cipzáros modellek is keresettek. Nem véletlenül. A reggeli csípős idővel nem egyszer köd, pára és csúszós burkolat is együtt jár. Azaz a stabil lépkedés olyan előny, ami aranyat ér. Ráadásul a csizma már csak azért is jó választás, mert aligha akad olyan ruhadarab, amivel ne alkotna szuper csapatot. A tél tehát még várhat, de a csizmát megéri őszi lábbelivé avatni.

+1. A kiegészítők bedobása telitalálatos ötlet!

A bónusz egy tipp kicsit kakukktojás, látszólag kilóg a sorból, de csak látszólag. Ugyanis az köztudott tény, hogy a cipők szépségét a táskák jelentős mértékben fokozhatják. Azaz a kiegészítők beszerzéséről és viseléséről sem ildomos megfeledkezni.

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.