kibeszélő kiábrándító izzadság büdös ismerkedés
Nyári kalandnak indult. Akkoriban egy sportegyesületnél dolgoztam, együtt táboroztattunk. Edző volt. Igazán jóképű fiú. Olyan, amilyen a nagy könyvben meg van írva. Magas, barna izmos.

Nem sok lányt ismerek, akinek ez ne jönne be. Először csak kerülgettük egymást, aztán megtaláltuk a közös hangot, kezdett kialakulni valami köztünk. Kánikula volt aznap, mikor először megölelt. Most annak a résznek kellene jönnie, hogy rögtön éreztem, erre vártam egész életemben. De helyette azt éreztem, hogy izzadságszaga van. Elsőre próbáltam elterelni a gondolataimat. Győzködtem magam: nyár van, sportoló, ennyi belefér egy bimbózó szerelembe.

Reméltem, hogy egyszeri eset lesz, de a következő alkalommal is éreztem, aztán újra és újra, végül már meg sem kellett öleljen. Elég volt, ha csak mellém állt, már csavarta az orrom a SZAG! Iszonyat kellemetlenül éreztem magam. Még csak most kezdett kialakulni köztünk valami, én meg egyre inkább menekültem az intim helyzetek elől...

Nem mertem szólni. Alig ismertük még egymást. Talán, ha télen ismerkedünk meg, és csak néhány hónap múlva ugrunk fejest a nyárba talán... talán akkor már szóba mertem volna hozni. Körbeírtam volna, vagy elviccelem. Nem tudom. De így, néhány hét ismeretség után fogalmam sem volt, hogyan utalhatnék rá. Inkább kussoltam. A kussolás viszont oda vezetett, hogy egyszerűen megundorodtam tőle.

Forrás: Dreamstime

Csak az jutott eszembe róla, hogy büdös

Akármilyen helyes fiú volt, akárhogy irigyeltek a barátnőim, akkor sem kellett már többé, mint férfi. Már nem láttam szépnek és kívánatosnak. Csak az jutott eszembe róla, hogy büdös. Igen, az a szag mindent felülírt.

Természetesen nem gondolom, hogy az ember soha nem izzadhat meg. Viszont számomra az ápoltsághoz az is hozzátartozik, hogy azért az esetek nagyobb részében kellemes illata legyen valakinek.

Szeretek odabújni a szerelmemhez, és mikor mellébújok, belefúrom az arcom a testébe, és beszívom az illatát.De ha az egy ilyen erős testszag, akkor végem!

Mi volt számomra a tanulság?

A legkellemetlenebbnek tűnő dolgokról is beszélni kell! Ezt a történetet legalább 20 éve hordozom magamban, és csak azért cipelem, mert nem tudtam jól megoldani. Magamra haragítottam egy embert, aki azóta sem tudja, miért viselkedtem vele olyan undokul. A mai napig azt hiszi, hogy ő volt a hibás. Igaz, volt benne hiba, de nem olyan, amin ne lehetett volna változtatni.
Egész jó dezodorokat lehet kapni. Mondjuk, ha tudja magáról valaki, hogy problémás a szaga, és nem próbál meg változtatni rajta, az már válóok lehet. De ha nem szólunk neki, hogy minket zavar, akkor azt hiheti szegény férfi, hogy ő egyszerűen csak nagyon macsós. Hát nem! Az izzadságszag nem macsós!

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.