Három indok, amiért a farmerruha nem hiányozhat a gardróbodból

PR cikk alapanyag divatszektor ruha
Vannak olyan divatos ruhadarabok, amik egyszerűen legendásak, éppen ezért nem érdemes mellőznöd őket sem a szekrényedből, sem az életedből. A farmer, mint alapanyag, mint trendi irányzat, mint stílusikon pontosan ebbe a kategóriába sorolható. Nézzünk három érvet, ami vitathatatlanul mellette szól!
Forrás: modivo.hu

1. Minden(ki)hez passzol!

Ilyen merész kijelentést ritkán hallani a divatszektorban, mert ritka, ha akad olyan fazon, szabás, alapanyag vagy stílus, ami mindenkinek jól áll, aki választja. Márpedig a farmerruha ilyen. A https://modivo.hu/c/nok/ruhanemu/ruhak-es-kezeslabasok/farmerruhak oldalon található variációkra elegendő csak ránézni, máris nyilvánvalóvá válik, hogy miért. Egyrészt a modellek sokszínűségének hála tényleg mindenki ráakadhat arra az alternatívára, ami a testalkatához, egyéni ízlésvilágához maradéktalanul passzol. Másrészt színben sem feltétlenül kell leragadni a farmerkéknél, bár az tagadhatatlan, hogy ez az az árnyalat, ami igazán karakteressé varázsolja, de ettől függetlenül más színvariációban is megőrizheti egyedi, farmeres jellegét.

Aki szereti az elegánsabb fellépést, épp úgy kiaknázhatja a benne rejtőző előnyöket, mint az, aki elsősorban a sportosabb, lazább ruhák híve. Ez annak a tulajdonságának köszönhető, hogy ténylegesen mindenhez illik, így egy magassarkú szandállal épp ugyanolyan jól mutat, mint egy sportcipővel. Csak rajtad múlik, hogy végül milyen stílusú kiegészítőkkel, kellékekkel teszed kerek egésszé a képet!

2. Ellenállhatatlanul nőies

A ruha, mint fazon, eleve gondoskodik a csábító kisugárzásról, de a farmernek alapjáraton is van egy nagyon érdekes és ellenállhatatlan atmoszférája, ami ilyen módon könnyedén felölthetővé válik. A nyári megjelenés egyik kulcsa a könnyedség, a lezserség, amiben közben természetesen a nőies jellemvonások is megmutatkozhatnak. A farmerruha ezen a területen is az élen teljesít. A visszafogott nőiesség épp úgy megélhető a közbenjárásával, mint a csábító, vadmacska én. Ruhája és embere válogatja, hogy melyik irány válik erőteljesebbé.

Forrás: modivo.hu

3. Nem kényes, bírja a strapálást!

Sokan hajlamosak megfeledkezni arról, hogy egy ruha esetében nemcsak a kellem számít, bár nyilvánvaló módon ez az egyik leginkább látványos és fontos tulajdonság, hanem a funkcionalitás is érdemleges. Aktuálisan nem a sokzsebes szabásra gondolunk, ami olykor tényleg jól jöhet, pláne, ha nincsen a közelben egy mindent is elnyelő női kézitáska. Hanem arra, hogy nem gyűrődik, nem ráncosodik meg az anyag, nem igényel extra törődést, ugyanakkor kitűnő a légáteresztése, és vitathatatlanul ellenálló. Azaz alkalmas arra, hogy nívós, mégis könnyed események öltözetévé váljon, egyúttal kirándulások, városnézések, csajos délutánok főszereplőjeként is debütálhat.

Akadnak belőle vékonyabb és vastagabb modellek is, aminek hála tavasszal és ősszel, valamint nyáron is jó szolgálatot tehet fázás, vagy éppen túlhevülés nélkül. Kis túlzással élve egyedül télen kell nélkülözni az általa garantált előnyöket, amik nemcsak a szemeket, hanem a testet is kényeztetik. Te még milyen érveket tennél ezekhez hozzá?

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.