kibeszélő férfi kapcsolat jel érdeklődés
Ha sorra dőlnek be az alakulófélben lévő kapcsolataid és nem érted miért, akkor érdemes egy kis önvizsgálatot tartanod, mert talán több intő jelet küldesz a férfiaknak, mint azt gondolnád.

Néhány pofára esést követően mindannyian körültekintőbbek leszünk, ami a red flageket, vagy magyarra fordítva az intő jeleket illeti, hiszen senki se szeret kétszer ugyanabba a csapdába sétálni. De, mik azok a férfiak által már messziről felismerhető jelek, amik láttán rohamos gyorsasággal veszítjük el az érdeklődésünket egy nő iránt?

Másról is tudsz beszélni vagy csak magadról?

Vannak, akik csajozási praktikaként tekintenek arra, hogy önmagukról nem is beszélnek, csak interjú jelleggel kikérdezik a randipartnerüket, ezzel mímelve, hogy ők mennyire érdeklődnek a másik személye iránt. Ez a futó, páréjszakás ismeretségeknél még csak-csak működik, ha azonban te soha nem kérdezel vissza, mellőzöl mindenféle érdeklődést azon férfi iránt, aki lassan a te teljes élettörténetedet fújja, egyszerűen csak beképzeltnek tűnsz majd, amire a férfiak egy töredéke talán bukik, a normálisabbja azonban hamar rájön, hogy ideje leépítenie a veled való kapcsolatát.

Forrás: Shutterstock

Túl sokat „zsonglőrködsz"

Ahogy a mondás is tartja: Addig jár a korsó a kútra, amíg el nem törik. Talán átmenetileg élvezed azt, hogy egyszerre több férfit is az ujjaid köré csavartál, de ha nem csak szórakozni akarnak veled, akkor előbb vagy utóbb kibújik a szög a zsákból, meg fogják érezni, hogy nem egyedül versenyeznek a kegyeidért. Lehet, hogy te azt gondolod, mesterien titkolod a férfiakkal való zsonglőrködésed, de ne lepődj meg, ha előbb-utóbb rájönnek, mit művelsz.

A te időt sem ér többet, mint másoké

Egy randit nem mindig olyan egyszerű összehozni, főleg akkor nem, ha mindkét fél tele van bokros teendőkkel. Ha viszont valaki akar rád időt szakítani, akkor valamilyen formában fog is, így amikor már harmadjára mondod le, vagy dobod vissza a találkozás lehetőségét, akkor eljön az a pont, ahol az érted teperő férfi is ráun a próbálkozásokra. Lehet, hogy tényleg elfoglalt vagy, de akkor legalább légy korrekt és mondd meg, hogy nem fér bele az életedbe ismerkedni. Senki sem időmilliomos, a te időd sem ér többet, mint másé, így ne gondold, hogy a sokadik visszautasítást vagy lemondást követően is küzdenie kellene majd érted bárkinek.

Temetetlen múlt

A végére pedig talán a legkellemetlenebb, ami történhet mindkét féllel, egy olyan kényelmetlen helyzet, amibe a legtöbben belefutottunk már. Ha ismerkedéskor újra és újra az exedet hozod szóba, akár nosztalgiázva, akár szidalmazva őt, akkor nem állsz készen egy kapcsolatra, ráadásul a másikat is kellemetlen helyzetbe hozod vele. Talán te észre se veszed, hogy ezt csinálod. Lehet, hogy tudat alatt zárod ki a múltadat, de előbb-utóbb neked is észre kell majd venned, hogy elriasztod azokat az embereket, akik közeledni próbálnak hozzád, hiszen senki se akar második lenni valamelyik folyamatosan felemlegetett exed után.

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.