család kibeszélő távkapcsolat szex esküvő
Adél hosszú szőke hajával, hamvas bőrével és szinte tökéletes idomaival minden pasit levett a lábáról egy pillanat alatt. Bája mellett pedig az esze is a helyén volt, nem kellett egy-egy frappáns válaszért a szomszédba mennie.

Imádta a költészetet, az irodalmat, de a számokkal is jól boldogult, mellette pedig az iskolai kórus legkiemelkedőbb szopránja volt. Tisztában volt önmagával, mégis szerényen töltötte napjait országunk egyik eldugott kis városkájában.

Még csak tizenhat múlt, amikor a rengeteg udvarló között rátalált a valódi szerelem. Viktor nem zenélt, informatikusnak készült, nem művészi pályára, valahogy mégis a kórustáborban akadt össze a két fiatal tekintete. Azonban a lány csupán néhány hetet töltött ott, és hazatérése után röpke kétszáz kilométer választotta el őket. Nyáron még néhányszor találkoztak, egyszer Viktor utazott Adélhoz, aztán pedig a lány hozzá, de szeptembertől kötötte őket az iskola.

Adél a középiskola padjait koptatta, még két év volt az egyetemig és a felnőtté válásig, Viktort pedig kötötte a munka és az egyetem. De ez nem érdekelte őket. Még mobiltelefonjuk sem volt akkoriban, mégis megoldották, hogy minden nap tudjanak egymásról. Pedig senki nem hitt a szerelmükben.

A lány ugyanis vallásos családból származott, ahol nincs szex házasság előtt. Azt gondolták, egy húszéves férfi, aki egyébként is más nézeteket vall, biztosan nem fog ebbe belenyugodni. És ha mindez nem lenne, akkor is ott a több száz kilométeres távolság. Adél folyamatosan hárította a rosszalló megjegyzéseket, amikkel a barátnői és az osztálytársai halmozták el.

Kapott hideget, meleget, és spekulációk tömkelegét, hogy Viktor éppen hogyan csalja meg. Vagy hogy hamarosan biztosan szakítani fognak. Még olyan is volt, aki el sem hitte, hogy a fiú létezik, hiszen távkapcsolatban éltek, és Adél nem tartotta fontosnak, hogy az összes ismerősének bemutassa a barátját. Így sokak számára rejtély volt szerelmének kiléte.

Forrás: Shutterstock

Eljött a következő, majd az azt követő nyár, de a két fiatal még mindig a szerelem és a harmónia mámorában úszott. Adél ugyanolyan lelkesedéssel várta kedvesét, és mesélt minden egyes találkozásukról. Időközben betöltötte a tizennyolcat, így mindenki az esküvő bejelentésére számított. Hiszen ott van két egészséges fiatal, akik imádják egymást, és nincs köztük testi kapcsolat... Ez hihetetlen volt az ismerősök számára.

Ám ők szembementek a várakozással és a rosszakarókkal. Nem házasodtak össze. Még nem érezték, hogy itt lenne az ideje. Adél csak évekkel később lett lányból asszony - minden értelemben. Mert egészen az esküvőig sosem bújtak egymással ágyba. Közel tizenöt év távlatából hihetetlen tündérmesének tűnik, hogy két ember között hogyan lehet olyan erős lelki kapocs, hogy nemcsak a távolsággal, de a feléjük irányuló rosszakarattal is meg tudtak küzdeni. Mégis van ilyen. Azóta a két szerelmes fiatal családot alapított, és három gyerek boldog szülei.

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.