szex kibeszélő intimitás Adrenalin izgalom
Unod már, hogy állandóan a négy fal között, a hálószobában estek egymásnak a pasiddal? Jó lenne valamivel feldobni a kicsit már lapos és monoton légyottokat? Próbáltátok már házon kívül csinálni? Ha nem, akkor ideje elkezdeni. Én most megosztom veled, hogy én milyen izgalmas helyszíneken jutottam már el a csúcsra.

A hollywoodi filmekben számos olyan szexjelenetet látni, ahol a férfi és a nő házon kívül, valamilyen izgalmas helyen esik egymásnak. Ilyenkor gondolom neked is eszedbe jut, milyen jó lenne kipipálni néhány extrém helyet hálószobán kívül. Mi is így voltunk a párommal, mielőtt életünk első, külső helyszínét kipipáltuk, aztán utána már annyira belejöttünk, hogy kevés volt az az alkalom, amikor a hálószobában hancúroztunk. Íme a mi top 5 helyünk.

Liftben

Napi szinten használod a liftet, de még sosem jutott eszedbe, hogy ott ess neki a párodnak? Persze, nem arra gondolok, hogy akkor, amikor éppen 15 ember zsúfolódik össze a kicsi helyen, hanem akkor, amikor ketten vagytok odabent. Ha eléggé bevállalósak vagytok, akkor még a stop gombot sem kell megnyomnotok, hogy ne zavarjon meg benneteket senki. Az izgalom garantált lesz.

Mi az első közös albérletünk liftjében próbáltuk ki először, nem terveztünk meg semmit, spontán történt az egész. Éppen bevásárlásból tartottunk hazafelé, amikor viccesen egymásra néztünk, hogy na, egyszer jó lenne a liftben is kipróbálni, ekkor már Dávid egyik keze a stop gombon, a másik pedig a bugyimban volt. Ennek nem lehetett ellenállni, gyors, de annál emlékezetesebb pillanat volt.

Forrás: Shutterstock

Repülőgép mosdójában

Szerintem nincs olyan ember a földön, aki még nem ábrándozott arról, hogy egyszer egy repülőgép mosdójában esik neki a párjának.

Az én emlékem ezzel a helyszínnel kapcsolatban elég friss. Az ember lánya nem minden héten utazik repülővel, így azért erről már beszélgettünk előtte, hogyha utazunk, akkor ezt a lehetőséget semmiképpen sem szeretnénk kihagyni.

Egy meseszép szigetre utaztunk, 7 órás út volt előttünk, az éjszaka kellős közepén a felhők felett magunkra zártuk a WC ajtaját és először megilletődve kuncogtunk egymás mellett. A kezdetleges zavarodottságot Dávid oldotta fel a heves csókjaival, amiket a nyakamra adott, ezután már nem volt kérdés, hogy innen addig ki nem megyünk, amíg nem lesz meg a kölcsönös örömszerzés.

Kint a szabadban

Nyári éjszakán, a szabad ég alatt? Esetleg egy baráti kirándulás alkalmával a bokrok közé bújva? Esetleg egy családi összejövetel után a kertben, miközben a szülők édesdeden alszanak a házban? Bármelyikhez lenne kedved, ne habozz kipróbálni. Nincs is jobb, mint a természet lágy ölén egymásba olvadva átadni magadat az élvezeteknek, miközben a lágy szellő simogatja a bőrödet. Akár éjszaka, akár nappal vágytok a romantikára, a kényelem és higiénia szempontjából egy pokrócot mindenképpen vigyetek magatokkal. Mi az első alkalommal egy búza tábla kellős közepén próbáltuk ki, na, oda kellett volna a pokróc, de a leginkább egy vastagabb matrac jött volna jól. Szúrt, vágott minden, ami alattunk volt, konkréten végigröhögtük az egészet, de semmiért nem cserélném el az élményt.

Kocsiban

Lehet, hogy snassz dolognak számít, de hidd el, hogy a legtöbb ember számára bakancslistás, hogy legalább egyszer az életében a hátsó ülésen élje át a legnagyobb gyönyöröket. Ha éppen utaztok valahová és megkívánjátok egymást, félreálltok és már kezdődhet is a móka. Történjen ez a vezető ülésen, az anyóson vagy hátul, ahol kicsivel nagyobb a hely, bárhol is estek egymásnak, a jól megszokott misszionárius pózt elfelejthetitek. Engedjétek el a fantáziátokat és hagyjátok, hogy a szűk tér előhozza belőletek a legvadabb vágyaitokat.

A mi első autós élményünk egy igazi filmbe illő jelenet volt, a Balatonra tartottunk éppen egy nyári hétvégén, amikor Dávid elkezdett célozgatni arra, hogy milyen jó lenne, ha most félreállnánk... először úgy tettem, mintha nem érteném, de aztán egyszer csak indexelt és megállt az autóval. Hátradöntötte az ülését és... a többi már történelem. Azóta már mindegyik ülést kipróbáltuk, nem panaszkodom.

Tengerparton

Szerintem a tengerparti együttlét olyannyira bakancslistás, mint a kocsiban szexelés. Tuti, hogy te is vágysz arra, hogy a naplementében, a fehér homokban essetek egymásnak a pároddal, miközben a tenger morajlása hallatszik a háttérben. Nincs is izgatóbb annál, amikor egymást kényeztetitek, miközben a hullámok lágyan csiklandozzák a talpatokat. Az aktus után pedig nincs is jobb érzés, mint a vízben egymás karjaiban megmártózni, semmiképpen se hagyjátok ki.

Mi egy nyaraláson, az esti séta alkalmával döntöttünk úgy, hogy na, itt és most a lehetőség, dobjuk le a ruháinkat és hadd szóljon. Az elején nehezen tudtam elengedni a homokos, kissé nyirkos környezetet, de Dávid olyan szépen elvette a figyelmemet a külvilágról - ha értitek, mire gondolok - hogy már semmi más nem érdekelet, csak hogy teljesen átadjam magama történéseknek. A végén egy hatalmas hullám kis híján magával rántott minket az óceánba, így a várva várt orgazmus végül ijedtség miatt elmaradt, de ez így is több volt, mint tökéletes.

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.