kibeszélő Tinder egyéjszakás kaland pasi csók
Már sokadjára töltöttem le a Tindert, abban bízva, hogy talán ezúttal megismerek egy olyan pasit, akivel értelmesen tudok időt tölteni. Nem mondom, hogy lelkesen, de szorgalmasan húzogattam jobbra-balra a profilokat, és egyszer csak matchbe kerültem egy kifejezetten jóképű férfival. Ráadásul volt benne annyi lelkesedés, hogy beszélgetést is kezdeményezzen, ez pedig nekem nagyon szimpatikus volt.

Néhány üzenetváltás után meg is beszéltünk egy randit, és a jó időre való tekintettel egy vízparti kirándulásban állapodtunk meg. A randi napján kocsival érkezett a lakásom elé, előzékenyen kinyitotta a kocsiajtót, majd kedélyesen elbeszélgettünk a túra helyszínéig. A nap további része is kellemesen telt, nem volt tolakodó, de mégis figyelmesen viselkedett, amit rettentően élveztem. A nap végén hazavitt, elbúcsúztunk - semmi csók, csak puszi -, majd néhány órával később már jelentkezett is, hogy újabb randit beszéljünk meg.

Határtalan volt az örömöm, hiszen eddig minden pontosan úgy zajlott, ahogy álmaimban elképzeltem. Megbeszéltük a következő találkozó időpontját, aztán pedig számolni kezdtem a napokat a randiig. Az első furcsaság ekkor tűnt fel, ugyanis emberünk írásban egészen másképp kommunikált, mint szóban.

Míg személyesen nagyon jókat beszélgettünk, addig írásban szinte minden üzenetre csak egy-egy szóval válaszolt, és volt, hogy fél vagy egy napig is válasz nélkül hagyott. Gondoltam, biztos sokat dolgozik, fáradt, esetleg nem szeret pötyögni, inkább a személyes beszélgetések híve.

Aztán feltűnt az is, hogy noha nekem csak fél naponta válaszol, az a bizonyos zöld pötty a profilképe mellett mindig zölden virított, vagyis aktív időt töltött a közösségi oldalakon, csak épp engem nem tisztelt meg azzal, hogy elolvassa az üzeneteim. Persze nem voltam erőszakos, ha kérdezett, válaszoltam, de ha nem, akkor nem erőltettem a dolgot. A második találkozóig ilyen furán alakult köztünk a kommunikáció, de élőben megint minden olyan volt, mint a mesében. Kedvesség, udvariasság, figyelem és sok-sok beszélgetés.

Forrás: Shutterstock

Az időjárás azonban belerondított a programunkba: hatalmas eső és szélvihar kerekedett. Tanakodtunk, merre tovább, mire a pasi felajánlotta, hogy szívesen lát magánál, így végül a lakásán kötöttünk ki. Ott is tovább folytatódott a jó hangulatú beszélgetés, falatozás, és néhány órával később elcsattant az első csók is.

Kifejezetten értette a dolgát, ettől pedig még boldogabb lettem, hiszen számomra nagyon fontos a kémia, és aki nem tud jól csókolni, azzal nem lehet közös jövőm. A srác persze ment volna tovább is, de én úgy gondoltam, hogy a második randin ennyi bőven elég, annál is inkább, hogy nem úgy készültem, hogy nála töltöm az éjszakát. Ezt jeleztem is neki, amire nagyon szépen reagált, azonnal felajánlotta, hogy szívesen hazavisz, én pedig újabb piros pontot írtam be neki a lovagiassága miatt.

Aznap este büszkén és vidáman feküdtem le a történtek miatt, és fejben már azon gondolkodtam, mikor találkozunk legközelebb, milyen programot válasszak, mit vegyek fel, stb. Fantáziáltam a következő élményekről, kalandoztam a gondolataimban. De aztán nagy meglepetésemre soha többé nem szólt hozzám.

Nem akartam elhinni, ami történik, de sajnos be kellett látnom, hogy ő valószínűleg csak szexre játszott, és mivel kiderült, hogy engem nem tud becserkészni egy perc alatt, azonnal érdeklődését vesztette.
Gondolom 3 perc alatt talál egy könnyű prédát helyettem, mert olyan külső adottságai vannak, amitől olvadoznak a nők.

Amikor ezzel szembesültem, nagyon elszomorodtam, bánkódtam, hogy nem látom többé. Aztán arra gondoltam, hogy egy ilyen típusú pasi valószínűleg akkor is ugyanilyen hirtelen felszívódik, ha sikerül megfektetnie a kiszemelt lányt, hiszen akkor meg már azért nem lesz érdekes, mert megvolt. Innen nézve pedig kifejezetten hálás vagyok, hogy még időben kiderült, milyen a jelleme, mert azt biztosan sokkal rosszabbul viseltem volna, ha beadom a derekamat, megfektet, aztán pedig eldob, mint egy használt zsebkendőt. Köszönöm magamnak, hogy megtartottam a 3 lépés távolságot, és köszönöm neki, hogy idő előtt kibújtatta a szöget a zsákból.

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.