kibeszélő randi fiatal srác milf ismerkedés
Nemrég részt vettem egy ismerkedős rendezvényen, ahol odaült egy 30 körüli srác az asztalunkhoz és nagy lendülettel előadta, hogy az előző asztalnál 40-es és 50-es MILF-ek közé keveredett. Szótlanul mosolyogtam rá, hisz én magam is betöltöttem a 40-et – igaz letagadhatok pár évet –, és azon kezdtem el gondolkozni, hogy a fiatal srácok szemében már én is MILF-nek számítok?

Őszintén szólva nem vagyok túl járatos a rövidítésekben, így sokáig fogalmam sem volt arról, hogy a MILF mit jelent. Aztán valaki felvilágosított: a MILF jelentése „mother I'd like to fuck", azaz az „anyuka, akivel szívesen lefeküdnék" és akkor most finoman fogalmaztam. Igaz, én anyuka még nem vagyok, de csinos, „idősebb" hölgyekre is használják ezt a mozaikszót az interneten. Az Amerikai pite című filmnek köszönhetjük ezt a kifejezést, Stifler mamája lett a MILF prototípusa, aki összejött Paul Finch-csel. Na jó, azért hozzá képest én kezdő vagyok a csábításban és az se vonz különösebben, hogy huszonéves fiúknak csavarjam el a fejét.

Viszont ez már némileg megmagyarázza, miért van az, hogy ha felmegyek egy társkeresőre, 25-30 éves srácok tömkelege jelöl be és szeretne velem ismerkedni. Sosem értettem igazán a motivációjukat és emiatt az esetek 99%-ában vissza sem jelöltem őket.

Egyszer aztán az egyikkel elkezdtem kíváncsiságból levelezni, de nagyon hamar elhangzott az a kérdés, hogy „Mi volt a legnagyobb korkülönbség, amikor lefeküdtél valakivel?" és itt részemről meghalt a beszélgetés. Egyértelmű volt, mi a célja és hirtelen egy két lábon járó vaginának éreztem magamat. Persze nem tartom kizártnak, hogy egy idősebb nő egy fiatal férfi oldalán találja meg a boldogságot, hallottam már több ilyen sztorit is, de a legtöbb fiatal srác szerintem szimplán kíváncsi, milyen lehet a szex egy érettebb nővel.

Forrás: Shutterstock

Ha belegondolok, ez teljesen érthető. Hisz, mi negyvenes nők általában még jól tartjuk magunkat, nem véletlenül mondják, hogy a 40 az új 30, szívesen hordunk testre feszülő ruhákat, magas sarkút és hát az esetek többségében valóban több tapasztalattal rendelkezünk, mint a nálunk 10 évvel fiatalabbak. Bár a mai világban talán már ez a kijelentés sem állja meg a helyét.

Az viszont biztos, hogy egy negyvenes nő már pontosan tudja, mit akar az életében és az ágyban és mivel már túl van sok csalódáson és szerelmen, már nem játssza meg magát, sokkal inkább önmagát adja és megéli a fájdalmakat és a gyönyört egyaránt. Viszont azért, mert egy nő még negyven évesen is dögös és jobb esetben még a szexet is szereti, még nem azt jelenti, hogy ne vágyna tartalmas beszélgetésekre, gyengédségre és tiszteletre..

Szóval ültem annál az asztalnál és arra gondoltam, hogy így múlik el a világ dicsősége és így lesz belőlem is lassan egy MILF. Persze még nem látszik, még ez a fiatal srác nekem meséli nevetve ezeket a sztorikat, de ez egy olyan pillanat volt, amikor gyorsan felmértem, hogy én sem leszek már fiatalabb és belépek a középkorú nők klubjába. Amivel alapjában véve nincsen gond, de nem szeretném, ha azért, mert csinosan felöltözöm és bevetem magam az éjszakába vagy felregisztrálok egy társkeresőre, rögtön lemilfezzenek és a fiatal fiúk arra használjanak, hogy bevezessem őket a szexuális élet gyönyöreibe. Ez sértő és lealacsonyító, egy olyan stigma, ami csak a nők tárgyiasítását szolgálja.

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.