szerelem kibeszélő Nagy Ő párkeresés pillanat
Ajkát a nő szájára szorította, és olyan hevesen csókolta, hogy a másik szinte megfulladt az ölelésében. De úgy tűnt, a nő nem bánta ezt, inkább még jobban hozzásimult a férfihoz.

A magas, kisportolt, jóképű férfit teljesen elragadta a vágy, és nem bírt betelni szenvedélyének tárgyával. A lélegzetük egybeolvadt, és a levegő csak úgy perzselt körülöttük. Mintha egy romantikus film happy endjébe csöppentem volna - pedig a valódi történet még csak ezután kezdődik majd. A kezdet és a vég egyszerre volt jelen e pillanatban: egymásra találás, majd egy közös élet elindulása.

A herceg ugyanis megérkezett. Na, nem az enyém, de éppen úgy örültem a más boldogságának, mintha engem talált volna meg a régen várt fehér lovas hódító. Hiszen ez reményt adott nekem is - és másoknak is példával szolgálhat arra, hogy a herceg márpedig igenis él, és egyszer csak betoppan.

Ráadásul az első sorba váltottam" jegyet", hiszen élőben nézhettem végig egy pár heves turbékolását. Kutya zavarban voltam, az igaz - mint mindig, ha mások intim pillanatainak vagyok szemlélője. De megértem, hogy nem bírják türtőztetni magukat, és még mások jelenlétében is úton-útfélen ölelnék, csókolnák egymást...

E kivételes férfi ugyanis minden elvárásnak megfelelt, melyet a nő felállított élete párjával szemben. Pedig nem tette alacsonyra azt a bizonyos lécet, melyet még ha meg is tudnának páran ugrani, nem biztos, hogy akarják is.

Forrás: Shutterstock

A párra találás 60%-ban szerencse!

Kiböjtölte, nem adta lejjebb az igényeit, és lám, egyszer csak valóra vált az álom. Természetesen nem varázsütésre történt a csoda. Annak ellenére sem, hogy egy párkapcsolati szakértő szerint az egymásra találáshoz 60%-ban szerencse kell. És bár ebben igaza lehet, de azt se felejtsük el, hogy még a szerencsének is esélyt kell adni. Mert ha ez a hölgy a Tindert a korábbi rossz tapasztalatai (és egyesek lesújtó beszámolói) alapján kilövi az ismerkedős felületek közül, soha nem találkozik a férfival.

Nos, a romantikus filmekben itt ér véget a történet, a valóságban azonban ekkor kezdődik. Hogy valóban az álompasi jött-e el, azt majd az élet eldönti.

De az biztos, hogy nem kötött nagyobb kompromisszumokat, nem hitte el, hogy az ő korában - negyvenen túl - már minden jó pasi foglalt, és nem engedett az elvárásaiból. Miért is ne lehetne negyven felett rátalálni az Igazira?

Hiszen lehet, hogy éppen most jött el a másik számára is az az élethelyzet, a megfelelő idő, amikor ők ketten boldogok lehetnek együtt. Hányszor van olyan, hogy nem jó az időzítés, és az alábbi mondatokkal intenek búcsút egymásnak az emberek: "Ha nem most, ha nem itt, vagy nem ilyen körülmények között találkoztunk volna, akkor..." Ezért, ha az időzítés jó, akkor megtörténhet a csoda, melyre a legtöbben várnak.

És bár kérdeztem, hogy a hercegnek él-e valahol egy ikertestvére, sajnos még egy szál unokatestvére sincs. Ennek ellenére remélem, hogy az én hercegem is nemsokára megérkezik. :)

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.