fehérnemű kibeszélő ruhadarab varázserő
Gondolkodtál-e már azon, hogy a viselt öltözéked, milyen hatással van a férfi nemre? Mióta figyelmesen járok-kelek, azt vettem észre, hogy sok férfi nem csak azokat a nőket veszi szemügyre, akiken alig van ruha, de azokat is, akik nem mutatnak meg mindent, hanem csak óvatosan irányítják a férfiak figyelmét oda, ahová szeretnék. Általában sikerrel járnak.

Kezdjük a magassarkú cipővel, ami minden nő ruhatárában ott lapul. A kérdés már csak az, mennyire szeretjük hordani? Egy magassarkú cipő sokat javít egy nő tartásán, megnyújtja az alakot. Sokkal előbb észrevesznek a férfiak, hiszen megváltozik a járásod is a viselése közben.

Egy szűk farmer szinte elengedhetetlen szettje egy nő gardróbjának, hiszen elegánsabbá és szexibbé teszi a megjelenést. Ha nyár van, egy fehér színű farmerrel sosem tévedhetsz, mert kiemeli a lebarnult bőrünket és a férfiak is imádják!

Egy oversize inggel sem lőhetsz mellé, mert a férfiaknak valamiért nagyon tetszik, ha ilyen ingeket viselünk. Viszont nem mindegy, hogyan hordjuk azokat. Így mindenképpen figyeljünk arra, milyen kiegészítőkkel kombináljuk a szettünket, hiszen a végére nagyon szexi lehet az összhatás.

Ha van egy kis fekete vagy piros miniruhád, az lehet a szerencsedarab a szekrényedben, amikor szeretnél biztosra menni a kiszemelt férfinál. Persze, itt is figyeljünk arra, hogy a kevesebb néha több, tehát egy miniruhát is lehet úgy viselni, hogy nem teszünk ki mindent a kirakatba, hiszen a férfiak szeretik a sejtelmes részeket.

Aki tartós kapcsolatban él, és szeretné feldobni a ruhatárát, annak érdemes elgondolkodnia egy szép csipke fehérneműn, ami szintén felkerült a pasik által kedvelt ruhadarabok közé. Nem csoda, hiszen egy jól megválasztott fehérnemű a férfi számára misztikus, sejtelmes, a legintimebb női testrészekre simul. rá Egy férfi azért nehezen mond nemet egy gyönyörű csipke fehérneműt viselő nőre, igaz csajok?

Forrás: Shutterstock

A csipke ereje vitathatatlan, hiszen ez a parányi ruhadarab olyan varázserővel bír, ami, - ha esetleg kilátszódik a ruházat alól -, nyomban fantáziálgatásra bírja a férfit.

Egy nő attól lesz szép és nőies, ha olyan ruhadarabokat visel, amikkel önazonos tud lenni. Ha az egyéniségének megfelelően öltözködik, akkor felhívja magára a figyelmet.

Egy ceruzaszoknya is egy nagyon jó választás lehet, hiszen hozzásimul az alakodhoz, kidomborítja az idomokat, viszont ami ennyire a testhez simul, az sokat sejtet, és titokzatos maradsz a férfiak előtt. Alapvetően a testhezsimuló ruhák észrevétlenül is figyelmet keltenek az ellenkező nemben.

Ha valaki mindenképpen szeretné magára vonni a figyelmet, akkor ezt megteheti úgy is, ha csak alakjának azt a részét emeli ki, amit feltétlenül láttatni szeretne. Sokan esnek ugyanis abba a hibába, hogy több mindent szeretnének egyszerre hangsúlyozni, ami nem minden esetben jó. Függetlenül attól, milyen ruhát veszünk fel, hogy szívünk választottját elkápráztassuk, biztosan nem lövünk mellé azokkal a kedvenc ruhadarbjainkkal, amikben magabiztosan mozgunk.

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.