kibeszélő férfi kapcsolat pszichológus elköteleződés
Dávid türelmetlenül nyomogatta a telefonját, nem tudta elviselni, hogy Kata már legalább egy órája nem válaszolt neki. „Ez a nő a bolondját járatja velem" - gondolta. De ez igazából csak feltüzelte: minél elutasítóbb volt a lány, ő annál jobban akarta.

Egy olyan sikeres szépfiú, mint ő, bárkit megkaphatott volna, de neki csak Kata kellett. Nem mintha a lány különösebben szép vagy csinos lett volna. Épp ellenkezőleg: egy átlagos lány volt az irodából, aki valamilyen oknál fogva nem esett hasra Dávidtól. A férfi teljesen tanácstalan volt az elején: nem értette, hogy Kata hogyhogy nem repdes az örömtől a közeledése láttán, ilyet még nem tapasztalt. Állítólag a lánynak volt komoly kapcsolata, de hát mit számít ez a mai világban?

Dávid épp azért volt sikeres, mert nem kudarcnak élte meg az elutasítást, hanem inkább kihívásnak fogta fel. Elhatározta, hogy mindent bevet, hogy megszerezze a lányt. Bár az irodában mindenki belé volt szerelmes, úgy érezte, csorba esett a hiúságán. Ő nem arra született, hogy bárki nemet mondjon neki. Kivéve az anyja, az ünnepelt színésznő, na, ő profi abban, hogy letörje az önbizalmát. Már gyerekként se tudott neki soha megfelelni és ez azóta sem változott. A nőnek mindig minden fontosabb volt nála, szinte időpontot kellett kérnie tőle, ha találkozni akart vele.

Dávid már több pszichológust is elhasznált, hogy feldolgozza az édesanyjával való kapcsolatát. Nem akart érzelmileg függni tőle és azt sem akarta, hogy az iránta érzett düh és megfelelési kényszer befolyásolja az életét.

Eddig akárhány nővel került kapcsolatba, képtelen volt elköteleződni mellettük. Mindig attól rettegett, hogy majd a kapcsolatban rájönnek, ő csak egy sebezhető, érzékeny lelkű férfi, aki a divatos külsejével és a magabiztosságával leplezi a bizonytalanságát. Ugyanakkor mindennél jobban szüksége volt arra, hogy érezze, odavannak érte a nők. És ha valaki nem így érzett, minden eszközt bevetett, hogy bevágódjon nála.

Forrás: Shutterstock

Így volt ez Katával is. Dávid kifigyelte, mikor hagyja el az irodát és többször felajánlotta neki, hogy hazaviszi a menő kocsijával. Megfigyelte, hogy ebédszünetben hol ebédel, miket eszik és milyen süteményt vásárol magának, amikor senki sem látja. Dávid néha ezzel a kedvenc sütivel, néha csak egy szál virággal lepte meg a lányt. Bár Kata sokáig ellenállt, ő kitartó volt. Eltökélte, hogy a lány bizalmába férkőzik, kerül, amibe kerül. Olyan volt ez számára, mint egy projekt, időt és pénzt nem sajnálva mindent feltett arra, hogy elérje a célját.

Kata már hónapok óta felfigyelt Dávidra, de elkönyvelte magában, hogy ő is csak egy tipikus szépfiú, aki biztosan csak egyet akar.

Amikor Dávid elkezdett neki udvarolni, hízelgett a hiúságának, de valójában sosem vette komolyan. Egészen addig, amíg egyik nap a férfi a kedvenc süteményét csempészte az asztalára. Akkor először hitte el, hogy tetszik neki. Bár Katának volt párkapcsolata, már régóta nem volt az igazi. Vágyott a kalandra, a szenvedélyre és az érzésre, hogy valaki odavan érte. Amikor először elcsattant az első csók, átsuhant egy elégedett mosoly Dávid arcán, de Kata nem törődött vele. Már nem akart gondolkodni, át akarta engedni magát a szenvedélyes szerelemnek.

Az első szeretkezésük után azonban nem volt több sütemény Kata asztalán és Dávid hirtelen nagyon elfoglalt lett. Már nem küldött szerelmes SMS-eket, és munka után sem állt az irodaház előtt a tűzpiros autójával. Megkapta, amit akart: Kata beleszeretett. Újra legyőzhetetlennek érezte magát, egy igazi férfinak, akinek a lába előtt hever a világ.

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.