kibeszélő emlék múlt bántalmazó kapcsolat ex
- Ákosnak olyan válla és felsőteste volt, hogy imádtam tapogatni. A hátsója pedig annyira formásan feszült a nadrágjában, hogy amikor hátat fordított, hogy a hűtőből kivegyen valamit, csak ültem a kanapén és megbűvölten bámultam.

- Tamásnak meg szinte nincs is válla, és a feneke is lapos. Igaz, az exem egy állat volt, de a kémia maradéktalanul működött köztünk.Tamás lesi minden gondolatomat, én mégis a régi pasimhoz hasonlítgatom - elemezte nekünk Petra az érzéseit. Klári és Judit csak sóhajtoztak.

- Felejtsd már el azt a fickót! Bántott és megalázott. Örülj inkább, hogy megszabadultál tőle!

Igaz, ők is tudták, hogy Ákos szabadult meg Petrától. Annak ellenére, hogy ő bántotta sokszor a lányt, aki mindezek ellenére is ragaszkodott hozzá. Betegesen kötődött ahhoz a férfihoz, aki próbálta aláásni az önbizalmát, és soha semmi nem volt neki jó a kapcsolatukban. A baráti találkozóira sem hívta el soha, a családi összejöveteleken sem vehetett részt, hétévnyi együttlét után sem. Már több, mint egy éve kitette a lány szűrét, aki közben megismerkedett Tamással. Ő külsőre ugyan nem egy Adonisz, de minden óhaját teljesíti. Ennyit még sosem foglalkozott vele egy férfi sem.

De Ákos emléke valahogy mégis ott lebegett a szeme előtt. Nyári éjszakákon kerékpározás közben is azzal ölte az idegeinket, hogy még a körülöttük illatozó mézikékről is az exe jutott eszébe. Mert egyszer erre tekertek egy ehhez hasonló estén, és ezt az illatot érezte.

Pedig a pasi ráadásul egy sóher volt, míg Tamás már félévnyi együttjárás után egy gardróbnyi márkás ruhát vásárolt neki. És akkor Petra még mindig annak a hülyének a formás hátsójáról áradozik? Szerettük volna megrázni: "Hamupipőke, ébresztő! A herceg már elhozta a fél pár üvegcipellőt, te meg még mindig hagynád, hogy az önbecsülésedet teljesen eltiporják?" Már szinte oda sem figyeltünk az állandó nosztalgiázásra, de ő csak nem hagyta abba.

Forrás: Shutterstock

- Képzeljétek, Tamással tegnap este kiültünk egy hangulatos kis hely teraszára, és Ákos is ott volt. Próbáltam kifigyelni, kivel van, de olyan sokan voltak körülötte, hogy nem láttam. Szerintetek, ha nővel volt, vajon az jobb nálam?

- Nem mindegy? - kiáltottunk fel. - Kit érdekel már Ákos?! Engedd el! Csak bántott téged. Ő már a múlt. A jövőre koncentrálj! Vagy még mindig szereted?

- Már nem.

- Még szerencse - mordultunk rá. - És Tamás hova visz nyaralni? - próbáltuk elterelni a figyelmét.

- Ciprusra utazunk. De voltunk már Svájcban, Olaszországban, Spanyolországban. Szerencsére mindig ő fizet, én ezt nem engedhetném meg magamnak.

Gondoltam, itt az alkalom, hogy felhívjam rá a figyelmét, milyen nagyszerű sráccal jár, így azt javasoltam, emeljük poharunkat Tamásra. És erre mi volt a reakciója? Hogy ilyen pohara volt Ákosnak is... Ekkor jöttem rá, hogy menthetetlen.

Bármit is tett vele az a férfi, nem tud kikerülni a hatása alól, mindenkit hozzá fog hasonlítgatni. A barátnőkkel abba is hagytuk a győzködését. Mert megmenteni csak azt lehet, aki maga is akarja.Petra pedig láthatóan szenvedni akar - mint olyan sokan mások, akik képtelenek elfelejteni az exüket...

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.